Γραφείο προς Πώληση

Βαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 1.200.000
  • 330
  • 3
Περιγραφή

Πωλείται κατ' αποκλειστικότητα από την New Deal χώρος γραφείων 330,00τμ, σύγχρονης αρχιτεκτονικής αισθητικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ακίνητο με απεριόριστη θέα σε Άνω Πόλη, Χορτιάτη, Λιμάνι, ένα ακίνητο εξαιρετικής προβολής. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στο κέντρο, απέναντι από το λιμάνι με απεριόριστη θέα στην θάλασσα.

Το ακίνητο καταλαμβάνει τον 8ο, 9ο και 10ο όροφο και έχει συνολική καθαρή επιφάνεια 268.04 τ.μ. και μεικτή επιφάνεια με τα κοινόχρηστα του κτιρίου 330.04 τ.μ.

Η πρόσβαση στο χώρο γίνεται αποκλειστικά και μόνο διαμέσου κοινόχρηστου χώρου γραφείου στον 8ο όροφο ο οποίος χρησιμεύει και ως χώρος αναμονής, κεντρικής γραμματείας και χώρο φωτοτυπικού μηχανήματος.

Εκεί  βρίσκονται ο εσωτερικός ανελκυστήρας των τριών ορόφων και η εσωτερική σκάλα. Ο 8ος όροφος είναι συνολικά 119τμ καθαρά όπου 43τμ είναι χώρος εισόδου -ρεσεψιόν και τα 76τμ γραφεία, ο 9ος όροφος 75.00 τ.μ. και ο 10ος  όροφος 75.00 τ.μ.

Στα 3 υπόγεια του κτιρίου και με άμεση πρόσβαση από τον ανελκυστήρα (1ο & 2ο υπόγειο) υπάρχουν και 5 θέσεις στάθμευσης αυτοκίνητων καθώς και 4 αποθήκες. Έχουν δικά τους ποσοστά συνιδιοκτησίας και συνοδεύουν το ακίνητο.

Το ακίνητο διαθέτει ατομικό εσωτερικό ανελκυστήρα και σκάλα για τους 3 ορόφους, πλήρες ηλεκτρολογικό δίκτυο, προεγκατάσταση δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών, συναγερμός ασφαλείας με ατομικούς αριθμούς εισόδου για κάθε χρήστη, κλιματιστικά σε όλους τους ορόφους και χώρους, χωνευτός φωτισμός και σποτ στην οροφή κάθε χώρου, διαχωριστικά κατασκευής του ιδιοκτήτη με βιβλιοθήκες και ράφια σε κάθε χώρο, ξύλινα δάπεδα καστανιάς στους ορόφους και μάρμαρα διδύμων με ειδικό σχέδιο στον 8ο όροφο και ειδικά στο χώρο υποδοχής, έξοδο κινδύνου από τον κοινόχρηστο εσωτερικό χώρο προς τον ακάλυπτο του κτιρίου, πυροσβεστικό κρουνό στο χώρο αναμονής συνδεδεμένο με το σύστημα πυρόσβεσης του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων καθώς και λουτρό με υαλοψηφίδα και κουζινάκι σε κάθε όροφο.

ΤΙΜΗ : 1.200.000€

 

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΓΚΜ77872 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή