Τεσσάρι Χρήζει ανακαίνισης, ισόγειο, Άνω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη

Ηλιούπολη
  • € 280.000
    € 320.000(-12,5%)
  • 5+
  • 180
  • 3
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024
Περιγραφή
Διόροφο ακίνητο σε πολύ καλή κατάσταση των 2 οροφοδιαμερισμάτων ισογείου και 1ου ορόφου προς Πώληση, στην Άνω Ηλιούπολη.
Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου είναι 180 τ.μ. σε 180 τ.μ. οικόπεδο.
Το κάθε Οροφοδιαμέρισμα είναι 90 τ.μ. και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μία ευρύχωρη ανεξάρτητη κουζίνα, καθιστικό-τραπεζαρία και λουτρό. Το διαμέρισμα του 1ου ορόφου περιλαμβάνει και wc. Πρόκειται για κατασκευή του 1970, καλοσυντηρημένο ακίνητο. Η ταράτσα του έχει πλακοστρωθεί χαρίζοντας μονωτική προστασία.
Βρίσκεται σε κομβική τοποθεσία με ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό, και ανοιχτό ορίζοντα.
Τα κουφώματα του ισογείου διαμερίσματος έχουν αντικατασταθεί με αλουμινίου και διπλά τζάμια, τα δάπεδα αποτελούνται από ξύλινα πατώματα και μωσαϊκό.
Το ακίνητο είναι προσόψεως, διαμπερές και φωτεινό.
Η περιοχή χαρακτηρίζεται από αρκετό πράσινο, καλή ρυμοτομία . Έχει πολλές πλατείες, όπως η πλατείαΕθνικής Αντίστασης, Ανεξαρτησίας, 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου, Αεροπορίας,Παλαιών Πατρών Γερμανού, Πλατεία Αϊνστάιν, κ.ά.. Διαθέτει το Δημοτικό ΘέατροΗλιούπολης «Δημήτρης Κιντής», στο οποίο διεξάγονται θεατρικές παραστάσεις καισυναυλίες, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Η Ηλιούπολη εξυπηρετείται μέσω της δημοτικήςσυγκοινωνίας, 18 λεωφορειακών γραμμών και 3 σταθμών του μετρό "ΆγιοςΔημήτριος/Αλέξανδρος Παναγούλης"

Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES,

Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτρια



Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1672874
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή