Τεσσάρι πέμπτος όροφος, Γηροκομείο, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 790.000
  • 5
  • 262
  • 3+
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Σε κεντρικό δρόμο, δίπλα στο Ψυχικό και σε πολυκατοικία του 1972, βρίσκεται αυτό το φωτεινό διαμέρισμα 5ου ορόφου. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε και στο δώμα του ακινήτου στον 6ο όροφο με την πολύ μεγάλη ταράτσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, κουζίνα, αποθήκη, τζάκι, συναγερμό, 2 κυρίες εισόδους με τα χωλ τους, χώρο γραφείου, και σαλονοτραπεζαρία. Το πάτωμά του είναι από μάρμαρο, ξύλο στα υπνοδωμάτια και πλακάκια στην κουζίνα και στα 2 μπάνια ενώ τα άλλα 2 μπάνια είναι από μάρμαρο. Το ακίνητο είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες αλλά και για επαγγελματική χρήση (γιατρό, δικηγόρο, συμβολαιογράφο…). Λόγω των πολλών τετραγωνικών του (230 τμ ο 5ος όροφος και 32 τμ το δώμα) θα μπορούσε να χωριστεί και σε δύο διαμερίσματα. Διαθέτει 5 σώματα air condition, κεντρική θέρμανση πετρελαίου (με δυνατότητα αυτόνομης φυσικού αερίου). Στην τιμή περιλαμβάνεται και μία εσωτερική θέση στάθμευσης. Είναι οροφοδιαμέρισμα, διαμπερές, γωνιακό, ευήλιο, με ανοικτό ορίζοντα και η βεράντα του το ‘αγκαλιάζει’ γύρω γύρω. Έχει διπλή είσοδο στον 5ο όροφο και ξεχωριστή είσοδο για το δώμα του 6ου με πόρτες ασφαλείας. Διαμέρισμα πολύ κοντά σε πρεσβείες με ενοίκιο περί τα 2,900 ευρώ. Η περιοχή και η θέση του κτιρίου προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες επένδυσης, εφόσον έχουν υψηλότατη ζήτηση για ενοικίαση.
Τοποθετημένο στην περιοχή της Νέας Φιλοθέης δίπλα στο Παλαιό Ψυχικό, με άμεση πρόσβαση σε ΜΜΜ, την στάση του μετρό ‘Πανόρμου’ και ‘Κατεχάκη’, κοντά σε πρεσβείες, νοσοκομεία, μπαράκια, ταβέρνες, καφέ, μαγαζιά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, σχολεία.
Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νέα Φιλοθέη είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του λόφου των Τουρκοβουνίων, ξεκινώντας λίγο πάνω από τον σταθμό Πανόρμου και φτάνοντας μέχρι το Αττικό Άλσος και το Ψυχικό (με το οποίο συνορεύει στην οδό Μουσών στο ύψος της Κατεχάκη). Συνορεύει επίσης με τις συνοικίες Αμπελόκηποι, Πολύγωνο και Γηροκομείο.
Η Νέα Φιλοθέη στο βόρειο τμήμα της είναι μια από τις πιο ήσυχες περιοχές του Δήμου Αθηναίων, αφού είναι χτισμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου με οικογενειακές διπλοκατοικίες με κήπους και πολύ πράσινο, θυμίζοντας έτσι αρκετά το γειτονικό Ψυχικό.
Προς τα νότια η περιοχή μεταμορφώνεται σταδιακά σε μια πολύβουη αστική περιοχή που θυμίζει πολύ τους γειτονικούς Αμπελοκήπους και Πολύγωνο, με πολλά μαγαζιά, καφέ, εστιατόρια, σχολεία και πολυκατοικίες, ενώ είναι ταυτόχρονα γνωστή και ως Άνω Αμπελόκηποι.
Προσβασιμότητα: Ευρέως προσβάσιμη περιοχή με αυτοκίνητο και δημόσια συγκοινωνία από τις λεωφόρους Μεσογείων, Κηφισίας, Πανόρμου και Αλεξάνδρας. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 50 λεπτά με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και είναι έτοιμη για περαιτέρω ανάπτυξη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UHLS - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
262 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 790.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή