Γραφείο προς Ενοικίαση

ΜαρούσιΜαρούσι
  • € 19.000/μήνα
  • 1.390
  • 3+
Περιγραφή
Ένας αυτόνομος γραφειακός χώρος, εξαιρετικά μοντέρνος και πολυτελής, αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος.
Με συνολική επιφάνεια 850 τετραγωνικών μέτρων γραφειακού χώρου και επιπλέων υπόγειο χώρο στάθμευσης (255τμ), το γραφείο εξαπλωμένη σε τέσσερα επίπεδα. ο χώρος είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μια ανώτερη εργασιακή εμπειρία, ενσωματώνοντας κορυφαία ποιότητα άνεσης και τεχνολογίας.

Το υπόγειο είναι 200 τετραγωνικά μέτρα και προορίζεται για γραφειακή χρήση. Είναι καλά φωτισμένο αλλά και με φυσικό φως μέσω περιορισμένων παραθύρων, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εργασία. Το εισόγειο, με άλλα 200 τετραγωνικά μέτρα, φιλοξενεί μια εντυπωσιακή reception area, έναν ευρύχωρο conference room και ανοιχτούς γραφειακούς χώρους που προάγουν τη συνεργασία και την καινοτομία.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 135 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, έναν άνετο lounge χώρο και πρόσβαση σε ένα μπαλκόνι, ιδανικό για εξωτερικές συναντήσεις ή διαλείμματα. Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος, κάθε ένας με 200 τετραγωνικά μέτρα, είναι οργανωμένοι σε open plan διαρρύθμιση ενισχύοντας την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα του χώρου στις διάφορες ανάγκες της επιχείρησης. Υπάρχουν πολλές πρόσθετες ανέσεις καθώς και δύο μπάνια σε κάθε όροφο, παρέχοντας έναν ολοκληρωμένο και λειτουργικό εργασιακό χώρο.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν καινούργια πλήρως δομημένη καλωδίωση για απρόσκοπτη τηλεπικοινωνία και διαδίκτυο, ενώ ο τελευταίας γενιάς αυτόματος φωτισμός με αισθητήρες κίνησης εξασφαλίζει ενεργειακή αποδοτικότητα και άνεση. Το σύστημα κλιματισμού είναι καινούργιο, εκσυγχρονισμένο και προσαρμοσμένο να διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία σε όλους τους χώρους, ενώ το υψηλής ποιότητας server room εξασφαλίζει την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρησιακών συστημάτων.

Η πρόσβαση σε στάθμευση δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το ακίνητο διαθέτει 4 θέσεις στο υπόγειο και 8 εξωτερικές θέσεις, συνολικά 12 θέσεις στάθμευσης. Αυτό εξασφαλίζει ευκολία και άνεση τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες. Η τοποθεσία του γραφειακού χώρου είναι στρατηγική, με εύκολη πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα και δίπλα σε κεντρικούς δρόμους, διευκολύνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις.

Τέλος, οι εξωτερικοί χώροι, όπως η ευρύχωρη ταράτσα και τα μπαλκόνια, προσφέρουν πανέμορφες θέες και είναι ιδανικοί για εξωτερικές συναντήσεις, διαλείμματα ή ακόμα και εταιρικές εκδηλώσεις, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και αποκλειστικότητας στην εργασιακή εμπειρία. Αυτός ο γραφειακός χώρος αποτελεί την τέλεια επιλογή για εταιρείες που επιδιώκουν ένα ανώτερο επίπεδο επαγγελματισμού και εικόνας, καθιστώντας το ιδανικό περιβάλλον για επιτυχημένη και παραγωγική εργασία.

Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
743263 - 05/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.390 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Countertop
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 19.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή