Duplex, νέα, 180 τμ, Κέντρο, Διακοπτό

Διακοπτό
  • € 250.000
  • 5+
  • 180
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 12751 - Διακοπτό Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2017 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 850 μέτρα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από χωριό 100 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 190000 μέτρα απόσταση από μετρό 200 μέτρα - Τιμή: 250.000 € Πολυτελής κατασκευή μεζονε΄τα 3επιπέδων συνολικού εμβαδού 180τ.μ σε 3 επίπεδα. Η κύρια κατοικία επεκτείνετε σε 2 επίεπδα. Το υπερυψωμένο ισόγειο το οποίο αποτελείται από ενιαίο και τατραγωνισμένο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και καθιστικού μεε τζάκι καθώς και 1 WC. Ο όροφος αποτελείται από 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και πρόσβαση σε βεράντες καθώς και 1 μεγάλο μπάνιο, Το ημιυπόγειο είνια αυτόνομο με δική του είσοδο από τον κήπο και πρόκειτια για έναν ανεξα΄ρτητο ξενώνα με ένα μιπάνιο και αναμονές ια την εγκατάσταση κουζίνας. ΚΑι τα 3 επίπεδα ενώνονται με εσωτερική σκάλα από έναν Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή είναι υψηλών προδιαγραφών, όπως οι γρανίτες και τα πλακάκια που έχουν τοποθετηθεί είναι της εταιρείας PORCELANA, ιταλική επώνυμη κουζίνα με εσωτερικούς συρόμενους μηχανισμούς και με αποροφητήρα τύπου καμινάδας, γυάλινους νιπτήρες στα μπάνια, εσωτερικές πόρτες από massif ξύλο, Legrand μπρίζες σε μπρονζέ χρώμα, ειδικές κατασκευές σε πόρτες και κουφώματα αλουμινίου με παραδοσιακή γραμμή και ενεργειακό τζάκι υψηλής απόδοσης. Η κατοικία έχει αποκλειστική χρήση κήπου περίπου 250τμ με δενδροφυτέυσεις περιμετρικά, γκαζόν, καλλωπιστικά δέντρα, σύστημα αυτόματου ποτισμού, αποθήκη, χώρο BBQ και ανοικτή θέση στάθμευσης. Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι υπάρχει και οικοδομική άδεια για την κατασκευή μικρής πισίνας εντός του οικοπέδου της αποκλειστικής χρήσης η οποία περιλαμβάνεται μέσα στην τιμή.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Κυριάκος Δεσύλλας | Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp/viber): +30 6945 10 3000 | Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 | www.argolida-realestate.com - info@argolida-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12751 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή