Duplex 5η Καραμάνου Ιω., Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080, Κέντρο, Καλλικράτεια

Καλλικράτεια5η Καραμάνου Ιω., Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080
  • € 420.000
  • 5+
  • 135
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Προσφέρουμε στην αγορά μια εντυπωσιακή μεζονέτα στην καταπράσινη περιοχή της Νέας Καλλικράτειας, στην πανέμορφη Χαλκιδική. Αυτό το μοναδικό ακίνητο, με επιφάνεια 135 τ.μ., βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από την παραλία, προσφέροντας μια άμεση σύνδεση με το γαλήνιο περιβάλλον της θάλασσας.

Η μεζονέτα είναι χωρισμένη σε δύο αυτόνομους χώρους, με το ισόγειο να αποτελείται από ένα διαμέρισμα 45 τ.μ. με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος έχουν ξεχωριστή είσοδο και περιλαμβάνουν σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, WC και δύο υπνοδωμάτια, τα οποία προσφέρουν μπαλκόνια με θέα, καθώς και ένα μεγάλο μπάνιο. Μια εσωτερική σκάλα συνδέει τα δύο επίπεδα, ενώ μια εσωτερική πόρτα τα διαχωρίζει.

Αυτή η μεζονέτα διαθέτει έναν εντυπωσιακό κήπο με πλακόστρωτο, τραπεζαρία, κουζίνα κήπου και bbq, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε τις στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη στον κήπο. Το ακίνητο έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση σε ό,τι αφορά τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, ακριβώς όπως εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

Με τρία υπνοδωμάτια, δύο κουζίνες, δύο μπάνια και ένα WC, αυτή η μεζονέτα προσφέρει επαρκή χώρο για μια άνετη διαβίωση. Η αυτόνομη θέρμανση με ρεύμα εξασφαλίζει την άνεση σας, ενώ η εσωτερική σκάλα συνδυάζει τα επίπεδα και τα καθιστά προσβάσιμα.

Αυτή η υπέροχη μεζονέτα κατάλληλη για λειτουργία Airbnb και είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια ήρεμη και πολυτελή διαβίωση δίπλα στη θάλασσα. Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 420.000€.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
66350 - 29/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
κοινόχρηστα
€ 2/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή