Duplex, άριστη κατάσταση, 300 τμ, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο
  • € 475.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Με ανεμπόδιστη θέα 360 μοιρών στη θάλασσα και τα βουνά του Πόρτο Ραφτη, αυτή η κατοικία είναι ένα πραγματικό στολίδι. Σε απόσταση μόλις 14 λεπτών οδικώς από το Αεροδρόμιο της Αθήνας, 7 λεπτών οδικώς από το λιμάνι του Πόρτο Ράφτη και μόλις 6 λεπτών οδικώς από τις όμορφες παραλίες, κοντά σε εστιατόρια και καφετέριες της περιοχής, έχει ότι μπορεί να χρειαστεί κανείς για μια άνετη ζωή.
Με συνολική έκταση 300 τμ σε οικόπεδο 349 τμ, η κατοικία αυτή προσφέρει άπλετο χώρο για άνετη διαβίωση. Κατά την είσοδό σας στο σπίτι, θα σας υποδεχτεί ένας πλήρως επιπλωμένος και όμορφα διακοσμημένος χώρος. Τα έπιπλα δε συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, αλλά θα μπορούσε να δοθεί και πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα. Το ισόγειο περιλαμβάνει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ένα φιλόξενο καθιστικό με τζάκι και ένα WC. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα βρείτε τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master με το δικό του μπάνιο, ένα ακόμα καλά εξοπλισμένο μπάνιο καθώς κι ένα χώρο γυμναστηρίου. Το συνολικό εμβαδόν του ισογείου και του πρώτου ορόφου είναι περίπου 133 τ.μ.
Εκτός από την κύρια κατοικία, ένα ξεχωριστό διαμέρισμα περίπου 75 τ.μ. είναι προσβάσιμο μέσω εσωτερικής σκάλας από το ισόγειο ή από τη δική του ανεξάρτητη εξωτερική είσοδο και φυσικά ένα μεγάλο μπαλκόνι σε πανοραμική θέα στην θάλασσα, καθώς και πρόσβαση στον κήπο. Αυτός ο αυτόνομος χώρος διαθέτει καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο, παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για πολυπληθή οικογένεια, για να φιλοξενήσετε φίλους και οικογένεια ή για να έχετε ένα έξτρα εισόδημα από μακροχρόνια η βραχυχρόνια μίσθωση. Το υπόγειο, που εκτείνεται σε 93 τμ, περιλαμβάνει ένα λεβητοστάσιο και είναι ημιτελές, προσφέροντας ευελιξία για περαιτέρω προσαρμογή με βάση τις δικές σας ανάγκες.
Χτισμένο το 2010 και ανακαινισμένο το 2022, αυτό το ακίνητο αποπνέει σύγχρονη κομψότητα και στυλ, μιας και κατοικήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021, και περιμένει τον καινούργιο του ιδιοκτήτη.

Location Description

Τοποθεσία: Το Πόρτο Ράφτη βρίσκεται 7 χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκόπουλου, στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου, και συνορεύει βόρεια με τον αερολιμένα Αθηνών, ενώ από την πρωτεύουσα απέχει 40 περίπου χιλιόμετρα. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πόρτο Ράφτη σήμερα είναι ένα από τα γνωστότερα θέρετρα της Ανατολικής Αττικής που προσφέρει φυσική ομορφιά χάρη στις όμορφες παραλίες που διαθέτει με τα κρυστάλλινα νερά, ενώ μπορεί κανείς να απολαύσει τις πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες στο νερό. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από την πλούσια ιστορία του καθώς περιλαμβάνει και τον ιστορικού ενδιαφέροντος αρχαιολογικό τόπο της Βραυρώνας με τον διάσημο αρχαίο ναό του. Τους θερινούς μήνες υπάρχει έντονη ζωή στην περιοχή με πλήθος από καφετέριες ενώ φημίζεται και για τις γαστρονομικές συγκινήσεις που προσφέρει από τα πολυάριθμα ταβερνάκια της, καθώς και για την ποιοτική διασκέδαση και τη νυχτερινή του ζωή. Τέλος, το μικρό λιμάνι του Πόρτο Ράφτη αποτελεί ένα μικρό κόσμημα και τόπο ιδανικό για περιπάτους δίπλα στη θάλασσα.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβασή του εξυπηρετείται από την Αττική Οδό, την παραλιακή λεωφόρο αλλά και τους γειτονικούς σταθμούς του μετρό και προαστιακού "Κορωπί".
Επενδυτική Δυναμική: Λόγω της πλούσιας φυσικής ομορφιάς του ως ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της Αθήνας και της σχετικά κοντινής του απόστασης από την Αθήνα, το Πόρτο Ράφτη έχει γίνει ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας καθώς οι τιμές των ακινήτων είναι ευνοϊκές, προσφέροντας μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SVOC - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 475.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή