Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Ανατολικος Όλυμπος
  • € 45.000
  • 250
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή
Το παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο βρίσκετε στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, μόλις 200 μέτρα από την θάλασσα με φαρδιά αμμώδη παραλία και καταγάλανα κρυστάλλινα νερά. Το εμβαδόν του αγροτεμαχίου είναι 250 τ.μ. σε επίπεδο έδαφος με δυτικό προσανατολισμό. Η πρόσοψη έχει μήκος 11,5 μέτρα και έχει πρόσβαση από άσφαλτο. Το αγροτεμάχιο βρίσκετε σε πολύ όμορφη, φιλική και πράσινη γειτονιά. Διαθέτει έτοιμη παροχή νερού, έτοιμη ατομική αποχέτευση και πλάκα καλυμμένη με πλακίδια με εμβαδόν 20 τ.μ. Είναι ιδανικό για τοποθέτηση τροχόσπιτου ή τροχοβίλας, το καλοκαίρι σκιερό και προστατευμένο από τον έντονο ήλιο με δύο περιποιημένα Πλατάνια που βρίσκονται εντός του ακινήτου.

Η τοποθεσία του συγκεκριμένου ακινήτου είναι εξαιρετική και για επαγγελματική εκμετάλλευση καθώς βρίσκετε σε ποιο στρατηγικό σημείο στην περιοχή και είναι πολύ καλή ευκαιρία για επένδυση.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή περιοχή συγκεντρώνει πολύ τουρισμό και διαθέτει οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες με θέα την Χαλκιδική, το όρος Κίσαβος, Όλυμπο και Κάστρο του Πλαταμώνα. Εκτός από θάλασσα προσφέρετε και για υπέροχες απογευματινές αποδράσεις στης γύρο περιοχές στους πρόποδες του Κάτω Ολύμπου όπως Λιτόχωρο, Δίον ή το ποιο γραφικό χωριό και χαρακτηρισμένο ως παραδοσιακός οικισμός – Παλαιός Παντελεήμονας. Για ποιο παραθαλάσσιες αποδράσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον Πλαταμώνα, Κάστρο του Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Νέο Παντελεήμονα, και Πλάκα Λιτοχώρου. Οι γύρο περιοχές έχουν πολύ μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον με αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ορεινές διαδρομές και μονοπάτια όπως και διασκέδαση και θερινό σινεμά ή απλά χαλάρωση.

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται μόλις 900 μέτρα από το κέντρο της Λεπτοκαρυάς και 4,5 χλμ από το Λιτόχωρο. Καταστήματα όλων τον ειδών υπάρχουν και λειτουργούν όλο το χρόνο όπως και αμέτρητες ταβέρνες , μαγαζιά, καφέ, κλαμπ,σούπερ και μίνι μάρκετ, φαρμακεία, ταχυδρομείο και άλλα. Σε απόσταση 23 χλμ βρίσκεται πόλη της Κατερίνης και σε απόσταση 7 χλμ βρίσκεται και το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου.

Οι φωτογραφίες της παραλίας και θάλασσας φωτογραφήθηκαν ακριβός μπροστά από την θέση του αγροτεμαχίου σε μία νοητή ευθεία με την παραλία.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.provatidis.gr

Ευχαριστούμε
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΛΕΠ-1020
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
250 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 45.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή