Τριάρι Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 375.000
  • 4
  • 125
  • 3
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον τελευταίο όροφο προς πώληση στα Χανιά. Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα εκτός σχεδίου βρίσκεται στην καρδιά των Χανίων, προσφέροντας μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης. Με μέγεθος 124,89 τ.μ., αυτό το ευρύχωρο ακίνητο έχει σχεδιαστεί για να κατασκευαστεί με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και διαθέτει μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα σε όλους τους χώρους.

Το διαμέρισμα πρόκειται να κατασκευαστεί, με τις εργασίες να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2024 και αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του 2025.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο και τελευταίο όροφο, εξασφαλίζοντας εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο. Ο κύριος όροφος εκτείνεται σε 83,89 τ.μ. και διαθέτει ένα τεράστιο σαλόνι με τραπεζαρία, μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με νησίδα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα WC. Κάθε δωμάτιο στον κεντρικό όροφο παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια τεράστια βεράντα, ιδανική για υπαίθρια διασκέδαση ή απλά για να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

Ανεβαίνοντας στον τελευταίο όροφο, θα βρείτε ένα επιπλέον μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια, και τα δύο προσφέρουν ιδιωτικές βεράντες με όμορφες πέργκολες. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση που υποστηρίζεται από αντλία θερμότητας και ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας άνετη διαβίωση όλο το χρόνο.

Αυτό το διαμέρισμα απέχει μόλις 10 λεπτά από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης των Χανίων και προσφέρει άνεση και προσβασιμότητα σε μια πληθώρα ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης χώρο στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους, παρέχοντας επιπλέον άνεση και πρακτικότητα.

Τα Χανιά, με το μαγευτικό μείγμα ιστορίας και φυσικής ομορφιάς, είναι πραγματικά ένας εκπληκτικός προορισμός. Η πόλη είναι γνωστή για το γραφικό ενετικό λιμάνι της, τα στενά δρομάκια γεμάτα με γοητευτικά καταστήματα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Από την εξερεύνηση των αρχαίων ερειπίων μέχρι τη χαλάρωση σε χρυσαφένιες αμμουδιές, τα Χανιά προσφέρουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων για να ικανοποιήσουν όλα τα ενδιαφέροντα. Βυθιστείτε στη ζεστή φιλοξενία, αφεθείτε στη νόστιμη τοπική κουζίνα και αγκαλιάστε τον μεσογειακό τρόπο ζωής που αποπνέουν αβίαστα τα Χανιά.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοντέρνο πολυτελές διαμέρισμα στα Χανιά, που προσφέρει μια αρμονική ισορροπία μεταξύ άνεσης, στυλ και γραφικής ομορφιάς.

*Οι εικόνες που εμφανίζονται είναι μόνο για λόγους απεικόνισης και δεν αποτελούν ακριβή αναπαράσταση της μονάδας.*

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6595
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr.
website: https://ktimatoemporiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
750038
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 375.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή