Γκαρσονιέρα 28ης Οκτωβρίου 83-85, 546 42, Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία28ης Οκτωβρίου 83-85, 546 42, Θεσσαλονίκη
  • € 105.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 111782 - Θεσσαλονίκη Δήμος Ιπποκράτειο , Πλησίον 28ης Οκτωβρίου με Κωνσταντινουπόλεως, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1968 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου - Τιμή: 105.000 € Ιπποκράτειο, Πλησίον 28ης Οκτωβρίου με Κωνσταντινουπόλεως:

Υπέροχη, υπερπολυτελής γκαρσονιέρα μοναδικής και μοντέρνας αισθητικής σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Θεσσαλονίκης!
Το διαμέρισμα είναι 45τμ, πλαγιοοπισθιο, πολυτελές και ριζικά ανακαινισμένο και βρίσκεται σε πολύ καλοδιατηρημένη, όμορφη και περιποιημένη οικοδομή στον 2ο όροφο χωρίς ασανσέρ!
Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο, διαθέτει ατομικό φυσικό αέριο, συνθετικά θερμομονωτικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.
Υπέροχη επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση, δίπλα σε εμπορικά καταστήματα, στάσεις λεωφορείων, σχολεία, τράπεζες, φαρμακεία, πάρκα και χώρους αναψυχής!
.

***ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.***

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Κάντε μας like στο Facebook https://www.facebook.com/PistiRealEstate για να είστε οι πρώτοι που θα βλέπετε τις αναθέσεις μας!

Επίσης, δείτε τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας που εξυπηρετήσαμε https://www.facebook.com/PistiRealEstate/reviews!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου Pisti Real Estate, 2310930615
Κλεάνθους 64, 54453, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Site: www.pisti-realestate.gr * Email: info@pisti-realestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
111782 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 105.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή