Δυάρι Εδέμ, Εδέμ, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΕδέμ
  • € 700/μήνα
  • 3
  • 75
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 13-2408 - Παλαιό Φάληρο Εδέμ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. μόνο 40 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1969 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, A/C, τέντες, διπλά τζάμια απόσταση από αεροδρόμιο 36000 μέτρα απόσταση από μετρό 9000 μέτρα - Τιμή: 700 €
Ενοικιάζεται Διαμέρισμα Ισογείου 75 τμ με 2 υπνοδωμάτια στην περιοχή Εδεμ,Παλαιό Φάληρο.
Το διαμέρισμα έχει παράθυρα και πόρτα εισόδου απο Αλουμίνιο,είναι φωτεινό και έχει πλακάκι στο πάτωμα.Είναι προσόψεως με 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια,ξεχωριστό δωμάτιο κουζίνας και ένα μπάνιο.Εχει 1 αιρκοντίσιον,θερμοσίφωνο,και κεντρική θέρμανση ενεργή πετρελαίου με κοινόχρηστα περίπου στα 30 Ευρώ το μήνα ενώ είναι φιλικό στα κατοικίδια. Εχει κοινόχρηστο κήπο όπου το καλοκαίρι μπορείς να καθήσεις με τα έπιπλα σου κάτω απο την τέντα και να απολαύσεις τον πρωινό καφέ σου.
Εχει μερικώς κάποια έπιπλα ενώ μπορεί να επιπλωθεί και να παραδοθεί στον νέο ενοικιαστή εντελώς επιπλωμένο με την ίδια τιμή ενοικίασης.
Ειναι στα 40 μέτρα απο την παραλία δίπλα στο τράμ και σε στάση λεωφορείου ενώ το σούπερμάρκετ είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια μακριά.
Μακροχρόνια μίσθωση.
Τιμή Ενοικίασης:700 Ευρώ,Συζητήσιμη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
13-2408
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή