Duplex Κέρκυρα, Φαίακες, Κέρκυρα

ΚέρκυραΚέρκυρα
  • € 129.000
  • 5
  • 106
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλούνται 2 συγκολλητά σπίτια συνολικού εμβαδού 106τμ στην περιοχή Πυργί και σε απόσταση μόλις 500μ από την παραλία του Ύψου!!
Τα 2 ακίνητα διακρίνονται στις εξής ιδιοκτησίες:
- διώροφη μεζονέτα μεβαδού 70τμ η οποία αποτελείται από κουζίνα, σαλονοτραπεζαρία και ένα χώρο για ντους στο ισόγειο ενώ στον επάνω όροφο βρίσκουμε 2 υπνοδωμάτια καθώς και το κυρίως μπάνιο που διαθέτει μπανιέρα. Από τα 2 υπνοδωμάτια υπάρχει πρόσβαση στο κοινό μπαλκόνι που βλέπει στις γύρω κατοικίες του χωριού.
- στούντιο 36τμ το οποίο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, η κουζίνα και το καθιστικό ενώ υπάρχει μπάνιο με ντους καθώς και ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος.
Το ακίνητο χρήζει συνολικά ανακαίνισης, έχει όμως μια πολύ καλή προοπτική τόσο για εκμετάλλευση σε βραχυχρόνιες πλατφόρμες μίσθωσης καθώς βρίσκεται αφενός σε μια αμιγώς τουριστική περιοχή που υπάρχει έντονη τουριστική κίνηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) αλλά και για εκμετάλλευση ενοικίασης για μακροχρόνια μίσθωση λόγω της ολοένα αυξανόμενης ζήτησης ακινήτων για μακροχρόνια μίσθωση.
Σε απόσταση επίσης 5-10' με τα πόδια από το ακίνητο, υπάρχει στάση αστικού λεωφορείου με τακτικά δρομολόγια προς/από το κέντρο της πόλης, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, καφετέριες και εστιατόρια καθώς και 15-16χμ από το κέντρο της πόλης (πλατεία Σανρόκο), το Νέο Λιμάνι και το αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
750291 - 07/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 129.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή