Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΚέντρο
  • € 140.000
  • 2
  • 103
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024
Περιγραφή
Στην περιοχή του Ευόσμου προσφέρεται προς πώληση ένα διαμέρισμα σε άριστη κατάσταση, συνολικής επιφάνειας 103 τ.μ. μικτά και 83 τ.μ. καθαρά, βρίσκεται στον 2ο όροφο. Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα, δύο μπάνια και μία αποθήκη.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και διαθέτει θέα σε πάρκο, προσφέροντας φυσικό φωτισμό. Επιπλέον, διαθέτει τζάκι για τις κρύες νύχτες και προεγκατάσταση αερίου, προσφέροντας έτσι άνεση και λειτουργικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε το ακίνητο από κοντά, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σημειώσεις:

1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.

2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).

3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S-865
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
103 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή