Γκαρσονιέρα δεύτερος όροφος, Κέντρο, Επανομή

Επανομή
  • € 11.500
  • 2
  • 52
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού το 33% εξ αδιαιρέτου ενός διαμερίσματος 2ου ορόφου, καθαρού εμβαδού 40,23τ.μ, και μικτού 52,29τμ εντός συγκροτήματος κατοικιών, επί της οδού Αναπαύσεως στην Επανομή. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κτίριο Β,και αποτελείται από ένα δωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο.

Έχει ως παρακολουθήματα υπόγεια αποθήκη εμβαδού 13,49τ.μ. και θέση στάθμευσης επιφανείας 12,50τ.μ..

Βρίσκεται σε ήσυχη αραιοκατοικημένη περιοχή στην άκρη του οικισμού. Απέχει 4 χλμ από την παραλία Επανομής. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολείο, το δημοτικό στάδιο και πάρκο Επανομής ενώ σε απόσταση 500μέτρων βρίσκεται η κεντρική οδός 25ης Μαρτίου όπου συγκεντρώνονται τα εμπορικά καταστήματα και λοιπές εξυπηρετήσεις.

Η Επανομή εξυπηρετείται επαρκώς από τη λεωφορειακή γραμμή 69 του ΟΑΣΘ, με τις στάσεις να βρίσκονται πολύ κοντά στο διαμέρισμα

Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω της οδού Θεσσαλονίκης – Επανομής ή μέσω της οδού Νέας Μηχανιώνας – Επανομής.

Η τιμή πώλησης στην καταχώρηση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για το 33% εξ αδιαιρέτου του ως άνω περιγραφόμενου διαμερίσματος κι ανέρχεται στο ποσό των 11.500€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31 Μαϊου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στον αρμόδιο συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Τρίτη 28 Μαϊου).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές κι απεικονίζουν ολόκληρο το κτήριο στο οποίο ανήκει το εκπλειστηριαζόμενο ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
416427 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
52 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 11.500
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή