Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κέντρο ΑθήναςΚέντρο
  • € 2.000.000
  • 1.037
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 701743 - Κέντρο Πλατεία Κάνιγγος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο επαγγελματικό 7 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 1037 τ.μ. σε οικόπεδο 227 τ.μ. . Αποτελείται από και 10 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2015 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, αποθήκη , A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, δομημένη καλωδίωση, ανελκυστήρα φορτίων απόσταση από μετρό 210 μέτρα - Τιμή: 2.000.000 € Κτίριο επαγγελματικών χώρων για αγορά - Κέντρο, Πλατεία Κάνιγγος

Το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σε πεζόδρομο. Πάνω στον άξονα αναβάθμισης του μουσείου των Αθηνών και της πλατείας Ομονοίας, πωλείται/ενοικιάζεται νεόκτιστο κτίριο, 1037 τ.μ. αποπερατωμένο πλέον του 85%. Είναι επταόροφο, με ενιαίους χώρους και άδεια χρήσης γραφείων.

Διαθέτει ισόγειο, ημιόροφο και ημιυπόγειο που έχουν άδεια χρήσης υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το κτίριο διαθέτει έμπροσθεν ημιυπαίθριο χώρο, καθώς και δύο ελεύθερους χώρους στην πίσω πλευρά. Μπορεί να έχει όλες τις χρήσεις γιατί η περιοχή είναι υπερτοπικής σημασίας (ξενοδοχείο διαμερισμάτων, κτίριο φοιτητικής εστίας, κλινική και φυσικά κτίριο γραφείων).

Ενοικιάζεται στην τιμή 16.000 € μηνιαίως.
Εμβαδόν οικοπέδου 227 τμ, κάλυψη 158τμ, Στοά 27 τμ , Συντελεστής δόμησης 5,40 . Υπάρχει περίσσευμα συντελεστή δόμησης περίπου 370 τμ.

210 μέτρα από το μετρό της Ομόνοιας

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΝΙΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ (ΟΜΟΝΟΙΑΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΡΟ ΝΟ 4.
ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ , ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20 ΚΑΙ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΤΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ (ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ -ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΠΤΑΟΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ , 1037 τμ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΜΕΝΟ 85%. ΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ .
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ.

Ο ΗΜΙΟΡΟΦΟΣ, ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΣ κ.τ.λ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΕΡΤΟΠΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ) .

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
737974
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.037 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
7 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή