Γκαρσονιέρα Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 117.000
  • 2
  • 43
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024
Περιγραφή
Αυτό το σύγχρονο διαμέρισμα βρίσκεται στα Χανιά , μια γραφική πόλη στην όμορφη περιοχή των Χανίων . Το ακίνητο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και προσφέρει έναν άνετο και άνετο χώρο διαβίωσης 43,17 τετραγωνικών μέτρων.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το αναζωογονητικό αεράκι και την εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή. Επιπλέον, διαθέτει ένα μπάνιο και μια ενιαία κουζίνα καθιστικού, ιδανική για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κατασκευασμένο με μοντέρνες, μινιμαλιστικές αρχές σχεδιασμού, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια κομψή και κομψή ατμόσφαιρα. Εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης που τροφοδοτείται από αντλία θερμότητας, μπορείτε να απολαύσετε ένα άνετο εσωτερικό κλίμα όλο το χρόνο. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας ενεργειακή απόδοση και βιωσιμότητα.

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται να είναι έτοιμο για παράδοση μέχρι το τέλος του 2024. Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης των Χανίων , έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, τα καταστήματα και τα εστιατόρια της πόλης.

Τα Χανιά φημίζονται για την ιστορική τους γοητεία και την εκπληκτική φυσική ομορφιά τους, καθιστώντας τα έναν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν έναν ήρεμο και γραφικό τρόπο ζωής.

Με την επιθυμητή τοποθεσία, τα μοντέρνα χαρακτηριστικά και το σαγηνευτικό ντιζάιν, αυτό το διαμέρισμα στα Χανιά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία τόσο για οικιστικούς όσο και για επενδυτικούς σκοπούς. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το σύγχρονο στολίδι στην καρδιά των Χανίων . Ζήστε την εμπειρία της κρητικής ζωής σε αυτό το κομψό και άρτια εξοπλισμένο ακίνητο.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6229. Ktimatoemporiki Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600, email: info@ktimatoemporiki.gr, website: https://ktimatoemporiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
750695
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
43 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 117.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή