Duplex, νέα, 86 τμ, Τερψιθέα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 450.000
  • 2
  • 86
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024
Περιγραφή
Εξαιρετικό διαμέρισμα στη Γλυφάδα, στον 4ο όροφο, επιφάνειας 86 τ.μ., σε μοντέρνο κτίριο και οικόπεδο με μεγάλους κοινόχρηστους χώρους. Η απεριόριστη θέα, η μεγάλη βεράντα, η minimal αρχιτεκτονική, καθώς και η υψηλή ενεργειακή απόδοση Α++, σε συνδυασμό με τις πρόσθετες ανέσεις όπως η ενδοδαπέδια θέρμανση, η υπόγεια θέση στάθμευσης και η μεγάλη αποθήκη, καθιστούν το διαμέρισμα εξαιρετικό. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 WC, 1 μπάνιο, πόρτα ασφαλείας, πρόσοψη με μεγάλο μπαλκόνι, είναι ευάερο και φωτεινό με άνετους χώρους και διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση. Το φωτεινό σαλόνι είναι ενιαίο με την τραπεζαρία και την κουζίνα. Η κοντινή απόσταση από στάσεις και συγκοινωνίες, καταστήματα και σχολεία προσθέτει στην ευκολία και την προσβασιμότητα. Επίσης, ο νοτιοδυτικός προσανατολισμός είναι εξαιρετικός για να απολαμβάνετε το φως του ηλίου. Η ολοκλήρωση και παράδοση αναμένεται το 2025.
Η Γλυφάδα αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια και εκτείνεται από τη θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, καθώς και πολυτελείς κατοικίες δίπλα στη θάλασσα. Πλούσια, διάσημη και δημοφιλής, η Γλυφάδα αποτελεί το επίκεντρο των νοτίων προαστίων και μία από τις πιο αξιόλογες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Απέχει οδικώς μισή ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 86 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2024, Εξοχική κατοικία, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 4ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 1200 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ενεργειακή κλάση: Α+, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 20, Απόσταση απο θάλασσα: 8
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
416144
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή