Γκαρσονιέρα Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 129.000
  • 2
  • 44
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε ένα μοντέρνο και κομψό διαμέρισμα προς πώληση στη ζωντανή πόλη των Χανίων . Αυτή η ευρύχωρη ιδιοκτησία βρίσκεται στον δεύτερο όροφο και προσφέρει μια άνετη εμπειρία διαβίωσης με τα προσεκτικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά της.

Με έκταση 44,41 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ένα υπνοδωμάτιο με άνετο μπαλκόνι, ιδανικό για χαλάρωση και απόλαυση του καθαρού αέρα. Επιπλέον, διαθέτει ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο.

Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, καθιστώντας το ιδανικό χώρο για τη διασκέδαση των επισκεπτών. Το σαλόνι ανοίγει σε μπαλκόνι, προσφέροντας υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή.

Εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης που διαθέτει αντλία θερμότητας, μαζί με ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτό το ακίνητο εξασφαλίζει ένα άνετο και φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον διαβίωσης.

Αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή, το διαμέρισμα έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2024. Ο μοντέρνος minimal σχεδιασμός του συνδυάζει τέλεια την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης των Χανίων , οι κάτοικοι θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης.

Το διαμέρισμα διαθέτει και χώρο στάθμευσης, εξασφαλίζοντας άνεση στους κατοίκους.

Τα Χανιά , γνωστά για την πλούσια ιστορία και το εκπληκτικό τοπίο τους, προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό παραδοσιακής γοητείας και σύγχρονης γοητείας. Με το γραφικό ενετικό λιμάνι, τα στενά δρομάκια γεμάτα μπουτίκ και τη ζωντανή τοπική κουλτούρα, τα Χανιά είναι μια πραγματικά μαγευτική πόλη.

Περιτριγυρισμένοι από όμορφες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και ένα μαγευτικό βουνό, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος ενώ βιώνουν τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής.

Ζήστε τη σύγχρονη ζωή στην καρδιά των Χανίων με αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα. Ιδανικό τόσο για προσωπική χρήση όσο και για επενδυτικούς σκοπούς, αυτό το ακίνητο υπόσχεται μια άνετη και άνετη εμπειρία διαβίωσης σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες στο νησί της Κρήτης.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το διαμέρισμα το τέλειο καταφύγιό σας στα Χανιά .

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6236.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
750743 - 06/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
44 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 129.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή