Duplex 216 τμ, Νεράντζα, Βέλο

Βέλο
  • € 425.000
  • 5+
  • 216
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στη Νεράντζα (παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Βέλου - Βόχας) η οποία απέχει περί τα 18χλμ από την Κόρινθο, βρίσκεται η μεζονέτα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.
Το ακίνητο βρίσκεται εντός οικοπέδου 521τμ στο οποίο έχουν συσταθεί 2 κάθετες ιδιοκτησίες και έχει υπόλοιπο δόμησης . Ακριβώς δίπλα υπάρχει και δεύτερο οικόπεδο 427τμ αδόμητο το οποίο πωλείται μαζί. Σύνολο 971τμ με ΣΔ 0,6.
Η μεζονέτα εκτείνεται σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει στεγασμένο parking , αποθηκευτικός χώρος, λεβητοστάσιο και ένας χώρος καθιστικού - κουζίνας με τζάκι και wc 41τμ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή χωριστή κατοικία καθώς διαθέτει δική του είσοδο αλλά παράλληλα συνδέεται με εσωτερική σκάλα με το υπόλοιπο της κατοικίας.
Ανεβαίνοντας εισερχόμαστε στο πολύ φωτεινό ενιαίο χώρο του καθιστικού και της κουζίνας που διαθέτει μεγάλα ανοίγματα σε βεράντες με όμορφη θέα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει τζάκι, μπάνιο, καθώς και 1 master bedroom με δικό του λουτρό με jacuzzi.
Η μαρμάρινη σκάλα μας οδηγεί στο τρίτο επίπεδο όπου υπάρχει ένας μεγάλος προθάλαμος, λουτρό και δύο υπνοδωμάτια με μπαλκόνια με υπέροχη θέα.
Το ακίνητο είναι κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά και συντηρημένο στην εντέλεια. Υπάρχει προεγκατάσταση a/c, ηλιακός τριπλής ενέργειας, και δεξαμενή νερού με πιεστικό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6096729 - 08/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
216 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 425.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή