Δυάρι Άγιος Θωμάς, Άγιος Θωμάς, Γουδή

ΓουδήΆγιος Θωμάς
  • € 340.000
  • 3
  • 88
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S358 - Γουδή Άγιος Θωμάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 88 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, μπαλκόνια 12 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 9000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 23000 μέτρα απόσταση από μετρό 600 μέτρα - Τιμή: 340.000 €
Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο Γουδή, προσφέρεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στον 3ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 88 τετραγωνικών μέτρων. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 φωτεινά υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα κομψό μπάνιο.
Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2023, και διαθέτει ενεργειακή απόδοση κλάσης Α+, καθιστώντας το ένα από τα πιο σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον διαμερίσματα στην περιοχή. Η πλήρης ανακαίνιση του πραγματοποιήθηκε το 2023, με έμφαση στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας έναν φρέσκο και σύγχρονο χώρο.
Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα προσφέρει πολλές ανέσεις, όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο, ανθεκτικά κουφώματα αλουμινίου για την ασφάλεια, πατώματα από όμορφο πλακάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ανελκυστήρα για άνετη πρόσβαση, προνομιακό χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας, σίτες στα παράθυρα για προστασία από ενοχλητικά έντομα και διπλά τζάμια για απόλυτη ηρεμία και άνεση.
Με την πλησιέστερη παραλία σε απόσταση 9.000 μέτρων και το αεροδρόμιο στα 23.000 μέτρα, μπορείτε να απολαύσετε τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τη γαλήνη της περιοχής. Επιπλέον, το διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 600 μέτρα μακριά από τον σταθμό του μετρό, προσφέροντας σας άνετη πρόσβαση σε όλες τις μετακινήσεις σας.
Το διαμέρισμα αυτό είναι ιδανικό για νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να ζήσουν στο κέντρο της πόλης, να εργαστούν κοντά στην εργασία τους και να απολαύσουν την πόλη όλο το εικοσιτετράωρο. Αυτό το διαμέρισμα ανοίγει τις πόρτες της φαντασίας, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο στον οποίο θα ζήσετε και θα αναπτύξετε τη ζωή σας.
Η χρέωση για κάθε θέση στάθμευσης στο υπόγειο parking ανέρχεται σε επιπρόσθετα 15.000€.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S358
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή