Duplex Άγιος Θωμάς, Άγιος Θωμάς, Γουδή

ΓουδήΆγιος Θωμάς
  • € 632.000
  • 3
  • 130
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S359 - Γουδή Άγιος Θωμάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 9000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 23000 μέτρα απόσταση από μετρό 600 μέτρα - Τιμή: 632.000 € Σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο Γουδή, ανακαλύπτετε αυτήν την μοναδική κατοικία δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ. Είναι ένας χώρος όπου η πολυτέλεια και η άνεση συναντούν την ατελείωτη θέα στον ανοιχτό ορίζοντα.
Το διαμέρισμα αυτό αποτελείται από δύο φωτεινά υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα που προσφέρεται για κοινωνικές στιγμές, δύο μπάνια και ένα WC. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2023 και προσφέρει ενεργειακή απόδοση κλάσης Α+, χαρίζοντάς σας μια φιλική προς το περιβάλλον και σύγχρονη κατοικία.
Αυτή η μεζονέτα προσφέρει πολλές ανέσεις, όπως ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο για ζεστές βραδιές, ανθεκτικά κουφώματα αλουμινίου για ασφάλεια, πατώματα από όμορφο πλακάκι, εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ανελκυστήρα για άνετη πρόσβαση, προνομιακό χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας, σίτες στα παράθυρα για προστασία από ενοχλητικά έντομα, και διπλά τζάμια για απόλυτη ηρεμία και άνεση.
Αλλά αυτό που κάνει αυτήν τη μεζονέτα απολαυστική είναι η αποκλειστική χρήση της ταράτσας 50 τ.μ., όπου ο ατέλειωτος ουρανός συναντά τον σαλόνι και την κουζίνα. Είναι ο ιδανικός χώρος για παρέες και πάρτυ με τους φίλους, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές στο κέντρο της πόλης.
Αυτή η μεζονέτα ανθίζει με την παρουσία της στην καρδιά της πόλης, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία για όσους αγαπούν το κέντρο και την αστική ζωή. Προσκαλεί ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν την πόλη με πάθος και στυλ.
Η χρέωση για κάθε θέση στάθμευσης στο υπόγειο parking ανέρχεται σε επιπρόσθετα 15.000€.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S359 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 632.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή