Μονοκατοικία βίλα Σάνη, Νέα Φώκαια, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΣάνη
  • € 750.000
  • 5
  • 200
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-822 - Κασσάνδρα Σάνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από πόλη 70000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 70000 μέτρα - Τιμή: 750.000 € Το Σάνη βρίσκεται σε μια εκπληκτική λευκή αμμώδη ακτογραμμή με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και προσφέρει ένα ειδυλλιακό καταφύγιο μόλις 83 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Περιτριγυρισμένο από κομψά μπαρ, μπουτίκ και γκουρμέ εστιατόρια γύρω από τη μαρίνα, το Σάνη φημίζεται για τις εντυπωσιακές ανέσεις του, καθιστώντας το έναν περιζήτητο καλοκαιρινό προορισμό.
Η ίδια η βίλα είναι ένα αριστούργημα μοντέρνου σχεδιασμού, με επιφάνεια 200μ² σε τρία επίπεδα.
Άψογα κατασκευασμένο με υλικά και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, η κατοικία αποπνέει κομψότητα και κομψότητα σε κάθε στροφή.
Βγείτε έξω για να ανακαλύψετε έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο, με μια αστραφτερή πισίνα και φιλόξενους χώρους με αίθριο, ιδανικό για διασκέδαση και απολαύστε τον ήλιο της Μεσογείου.
Ένας υπαίθριος χώρος μπάρμπεκιου προσθέτει στη γοητεία της υπαίθριας διαβίωσης, προσφέροντας το ιδανικό σκηνικό για δείπνο στο ύπαιθρο και καλοκαιρινές συγκεντρώσεις.
Ζήστε την επιτομή της παραθαλάσσιας πολυτέλειας σε αυτή την εκπληκτική βίλα στη Σάνη, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να εξασφαλίσει έναν τρόπο ζωής απαράμιλλης άνεσης και φινέτσας

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-822 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή