Ρετιρέ Άνω Άγιος Ιωάννης, Άνω Δάφνη, Δάφνη

ΔάφνηΆνω Άγιος Ιωάννης
  • € 135.000
  • 2
  • 35
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S417 - Δάφνη Άνω Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 35 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 32000 μέτρα απόσταση από μετρό 300 μέτρα - Τιμή: 135.000 €
Σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και φως, η Δάφνη Άνω Άγιος Ιωάννης στέκεται υπερήφανη, προσφέροντας ένα μοναδικό ρετιρέ στούντιο.
Καθώς περνάς το κατώφλι του διαμερίσματος, οι ακτίνες του ήλιου χορεύουν πάνω στα λαμπερά πλακάκια, δημιουργώντας ένα θερμό και φιλόξενο περιβάλλον. Η σύγχρονη σχεδίαση του ενιαίου χώρου σαλοκουζίνας και υπνοδωματίου αποπνέει μια αίσθηση απεριόριστου χώρου και ελευθερίας. Στο υπέροχο μεγάλο μπαλκόνι μπορείς να απολαύσεις το φως και τη ζεστή του ήλιου.
Το διαμέρισμα δεν προσφέρει άπλα ένα σπίτι, αλλά μια εμπειρία ζωής. Με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και ενεργειακή απόδοση Α, σου προσφέρει την άνεση και την πολυτέλεια που αξίζεις. Από τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως οι αλουμινένιες κουφώματα μέχρι την εντοιχισμένη κουζίνα και το μοντέρνο μπάνιο, κάθε γωνιά αποπνέει αισθητική και πολυτέλεια.
Η προνομιακή τοποθεσία του σε μικρή απόσταση απο το μετρό, τη θάλασσα και το αεροδρόμιο καθιστά αυτό το διαμέρισμα ενα πραγματικό κόσμημα στην καρδιά της πόλης.
Αυτή η εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου τη ζωή που μπορείς να ζήσεις εδώ, στο μαγικό ρετιρέ της Δάφνης. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες και να κάνεις αυτό το όνειρο πραγματικότητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S417 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
35 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή