Τριάρι Άνω Ηλιούπολη, Άνω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη

ΗλιούποληΆνω Ηλιούπολη
  • € 410.000
  • 4
  • 100
  • 3
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S85 - Ηλιούπολη Άνω Ηλιούπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 5000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα απόσταση από μετρό 1700 μέτρα - Τιμή: 410.000 € Αυτό το διαμέρισμα είναι πραγματικά ξεχωριστό για πολλούς λόγους. Καταρχάς, βρίσκεται σε ένα πράσινο κτήριο που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος με τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ και παροχή ρεύματος για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Επιπλέον, το διαμέρισμα προσφέρει μια υψηλής ποιότητας ζωής με ενεργειακή κλάση Α+, ανελκυστήρα, θέρμανση ατομική με αέριο, πάρκινγκ, αποθήκη.
Το εσωτερικό του διαμερίσματος είναι φωτεινό και ευρύχωρο, με μια μοντέρνα κουζίνα και ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια για να απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ σας. Το μεγάλο νότιο μπαλκόνι επιτρέπει την απόλαυση του ηλιοθεραπείας και της θέας όλη μέρα.
Αλλά η περιοχή είναι αυτό που κάνει αυτό το διαμέρισμα ακόμη πιο ελκυστικό. Με δρόμους για πεζοπορία, ποδήλατο και τρέξιμο στους πρόποδες του Υμηττού, κολυμβητήριο και γήπεδα τένις σε κοντινή απόσταση, θα ζήσετε μια ζωή γεμάτη δραστηριότητες και φυσική ενέργεια.
Αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να ζήσουν σε μια από τις πιο οικολογικές και ενεργητικές περιοχές της Ηλιούπολης, με την πολυτέλεια και την άνεση που αυτό το διαμέρισμα προσφέρει.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S85
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή