Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΣέριφοςΠλατύ Γιαλός
  • € 125.000
  • 8.967
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1 - Σέριφος Πλατύ Γιαλός ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 8967 τ.μ. Διαθέτει κτίσμα, ρεύμα, πρόσοψη 55 μέτρα, βάθος 130 μέτρα απόσταση από θάλασσα 290 μέτρα Τιμή: 125.000 €
Ανακαλύψτε τον ιδανικό τρόπο για να δημιουργήσετε το δικό σας παράδεισο στην όμορφη Σέριφο. Πωλείται ένα εξαιρετικό αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο με εντυπωσιακή πρόσοψη 55 μέτρα και βάθος 130 μέτρα, συνολικής επιφάνειας 8967 τ.μ.
Αυτό το μοναδικό τεμάχιο γης προσφέρει απεριόριστη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου από κάθε σημείο του. Με απόσταση μόλις 290 μέτρα από τη θάλασσα, αυτό το αγροτεμάχιο αναδεικνύεται ως ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους παραθαλάσσιο καταφύγιο.
Στην ιδιοκτησία υπάρχει ένα παλαιό κτίσμα 37 τ.μ., που μπορεί να αξιοποιηθεί ή να ανακαινιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με την πρόσοψη σε δημόσιο δρόμο, η πρόσβαση είναι εύκολη και βολική.
Η πρώην χρήση της γης ήταν αμπελώνες, αλλά τώρα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε στη φαντασία σας ελεύθερο παιχνίδι. Κατασκευάστε το υπέροχο εξοχικό σας, το αγροτικό καταφύγιο ή ακόμα και ένα μοναδικό επενδυτικό ακίνητο στον παράδεισο της Σερίφου.
Με απόσταση 13 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Σερίφου, αυτό το αγροτεμάχιο σας προσφέρει μια απομονωμένη ατμόσφαιρα με την επιλογή να απολαύσετε την κοσμοπολίτικη ζωή του νησιού όταν το επιθυμείτε.
Είναι μια ευκαιρία ζωής που δεν πρέπει να χάσετε. Καλέστε μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και να εξερευνήσετε το υπέροχο αυτό αγροτεμάχιο στη Σέριφο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
8.967 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή