Duplex Άγιος Αρτέμιος, Προφήτης Ηλίας, Παγκράτι

ΠαγκράτιΆγιος Αρτέμιος
  • € 350.000
  • 4
  • 85
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S290 - Παγκράτι Άγιος Αρτέμιος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, φωτοβολταικά, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 52 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 7000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 26000 μέτρα απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Αυτή η μεζονέτα σε δύο επίπεδα αντικατοπτρίζει την πολυτέλεια και την άνεση στην καρδιά του Άγιου Αρτέμιου, Παγκρατίου. Με δύο υπνοδωμάτια, έναν ανοικτό και ευρύχωρο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, δύο μπάνια και πολλές προνομιακές παροχές, αυτή η μεζονέτα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων που αναζητούν τον απόλυτο τρόπο ζωής στο κέντρο της πόλης.
Η κατοικία διαθέτει ξύλινα πατώματα, θερμομονωτικά κουφώματα, ενεργειακούς υαλοπίνακες και θέρμανση fan coil με αντλία θερμότητας για άνετες και βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης. Επιπλέον, το ενεργειακό τζάκι προσδίδει ατμόσφαιρα και ζεστασιά.
Η πανοραμική θέα προς το βουνό και τη θάλασσα, καθώς και η πλούσια φυσική φωτεινότητα, δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο. Επιπλέον, η προσβασιμότητα στο μετρό και το αεροδρόμιο, καθώς και η κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, καθιστούν αυτήν την μεζονέτα μια εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν την πολυσυχνότητα της πόλης.
Επιπλέον, οι πρόσθετες παροχές όπως η αποθήκη, ο χώρος στάθμευσης υπογείου, ο ταχυφορτιστής ηλεκτρικού οχήματος, η ενεργειακή απόδοση και οι διάφορες ανέσεις του κτιρίου, κάνουν αυτήν τη μεζονέτα μια ασφαλή και πολυτελή επιλογή για τη ζωή στο κέντρο της πόλης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S290 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
9° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή