Duplex Άγιος Αρτέμιος, Προφήτης Ηλίας, Παγκράτι

ΠαγκράτιΆγιος Αρτέμιος
  • € 395.000
    € 500.000(-21,0%)
  • 4
  • 110
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S291 - Παγκράτι Άγιος Αρτέμιος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, φωτοβολταικά, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 7000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 26000 μέτρα απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 395.000 €
Αυτή η υπερπολυτελής μεζονέτα σε δύο επίπεδα αποτελεί την ενσάρκωση της άνεσης και της κομψότητας στον Άγιο Αρτέμιο του Παγκρατίου. Με τρία υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, δύο μπάνια και ένα WC, αυτή η μεζονέτα προσφέρει αρκετό χώρο για μια οικογένεια που επιθυμεί να ζήσει μια υπέροχη ζωή στο κέντρο της πόλης.
Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από ξύλινα πατώματα, θερμομονωτικά κουφώματα, και ενεργειακούς υαλοπίνακες, ενώ η ενδοδαπέδια θέρμανση και τα fan coil units παρέχουν τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας. Το ενεργειακό τζάκι προσφέρει ατμόσφαιρα και χαλάρωση στον κοινό χώρο.
Η εντυπωσιακή θέα προς το βουνό και τη θάλασσα καθώς και η προνομιακή τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης κάνουν αυτήν τη μεζονέτα μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, η παροχή πάρκινγκ υπογείου και αποθήκης, τα διπλά τζάμια, η ανελκυστήρας, η πρόσβαση για ΑΜΕΑ, καθώς και οι πρόσθετες ανέσεις όπως ο ταχυφορτιστής ηλεκτρικού οχήματος, δημιουργούν μια περιβαλλοντικά φιλική και άνετη κατοικία για μια οικογένεια που επιθυμεί να απολαύσει το κέντρο της πόλης.
Αυτή η μεζονέτα προσφέρει πάντοτε αξία και άνεση στην καρδιά της πόλης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S291 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή