Τριάρι Φλοίσβος, Κέντρο, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΦλοίσβος
  • € 700.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S62 - Παλαιό Φάληρο Φλοίσβος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 7 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 130 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 7 τ.μ., τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα - Τιμή: 700.000 €
Στην πανέμορφη και αριστοκρατική γειτονιά του Φλοίσβου, στον Παλαιό Φάληρο, προσφέρεται προς πώληση ένα εξαιρετικό αρχοντικό διαμέρισμα στον 7ο όροφο, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην αγορά του Παλαιού Φαλήρου και στην παραλία του.
Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 130 τετραγωνικά μέτρα και αντικατοπτρίζει την αριστοκρατική αύρα του περιβάλλοντός του. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2023, έχοντας ενεργειακή κλάση Β+ και ατομική θέρμανση με αέριο. Στο εσωτερικό, χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας, όπως κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας και εντοιχιζόμενες ντουλάπες.
Από τη στιγμή που ανοίγετε την πόρτα ασφαλείας, σας υποδέχεται μια φωτεινή και ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία, ενώ η σύνδεσή της με την πολυτελή κουζίνα δημιουργεί έναν ενιαίο, εντυπωσιακό χώρο. Κατευθυνόμενοι προς τα δεξιά της εισόδου, ανακαλύπτετε τα τρία υπνοδωμάτια και τα μπάνια, προσφέροντας έναν χώρο που αναδεικνύει την αγάπη για την ιστορία του.
Το διαμέρισμα διαθέτει πληθώρα ανέσεων, όπως τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανελκυστήρα, πάρκινγκ και αποθήκη 7 τ.μ. Απολαύστε την απόσταση μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα, ενώ η εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και το αεροδρόμιο καθιστά τη θέση ακόμη πιο ελκυστική.
Τα μεγάλα μπαλκόνια 40 τ.μ. προσφέρουν επιπλέον χώρο για απόλαυση της θέας και χαλάρωσης.
Αυτή η πολυτελής κατοικία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν εκλεπτυσμένο χώρο διαβίωσης σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα και ζητούμενα μέρη της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S62 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή