Τριάρι Άνω Παπάγου, Άνω Παπάγου, Παπάγου

ΠαπάγουΆνω Παπάγου
  • € 700.000
  • 4
  • 132
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: S90 - Παπάγου Άνω Παπάγου Άγιος Γεώργιος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 132 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 11 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 17000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 27000 μέτρα απόσταση από μετρό 3500 μέτρα - Τιμή: 700.000 €
Σε ένα κτίριο ύψους 4 ορόφων, που ξεχωρίζει για την ενεργειακή του απόδοση και την πράσινη θέα του στο πάρκο, βρίσκεται αυτό το μοντέρνο οροφοδιαμέρισμα. Κυριολεκτικά πράσινο λόγω της θέας του στο πάρκο, αλλά και λόγω της υψηλής ενεργειακής του απόδοσης, που προσφέρει στον ιδιοκτήτη του τη δυνατότητα για χαμηλές δαπάνες σε θέρμανση και ψύξη.
Καθώς βηματίζετε στο διαμέρισμα, σας υποδέχεται ένας ευρύχωρος χώρος σαλονιού-τραπεζαρίας. Κρυμμένη στη δεξιά γωνία βρίσκεται η μοντέρνα κουζίνα, με το δικό της μπαλκόνι. Στα αριστερά της εισόδου του διαμερίσματος βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια, με τα δικά τους ατομικά μπαλκόνια. Το κύριο μπαλκόνι του σαλονιού έχει επιφάνεια 24 τ.μ. και είναι προς νοτιοδυτική κατεύθυνση, με θέα το δάσος.
Η γειτονιά προσφέρεται για περπάτημα, ποδηλασία, τρέξιμο και βόλτες, καθώς βρίσκεται κοντά σε πάρκα και πλατείες.
Η απόσταση από τη θάλασσα είναι 17.000 μέτρα, και η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι 27.000 μέτρα. Η απόσταση από το μετρό είναι 3.500 μέτρα.
Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση και ένα υπέροχο οικογενειακό σπίτι που προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ποιοτική ζωή στον όμορφο Παπάγου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S90 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
132 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή