Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣκόπελοςΧώρα
  • € 520.000
  • 199
  • 3+
Περιγραφή
Σύμβουλος ακινήτων Σκλάβου Κέρυ.Διατίθεται προς πώληση κτίριο συνολικού εμβαδού 199τ.μ., σε οικόπεδο έκτασης 3.586τ.μ., στη Χώρα της Σκοπέλου. Πρόκειται για οικοδομή προσόψεως, διαμπερή και εξαιρετικά φωτεινή με ανατολικό προσανατολισμό. Το κυρίως κτίριο εμβαδού 151τ.μ., κατασκευάστηκε το 1985 και αποτελείται από 3 συνολικά επίπεδα: στο ισόγειο συναντάμε 2 στούντιο και 1 κουζινάκι. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, βρίσκουμε άλλα 4 στούντιο και στη συνέχεια φτάνοντας στον 2ο όροφο συναντάμε ακόμα ένα στούντιο. Στην άκρη του οικοπέδου, υπάρχει ακόμα ένα συμπληρωματικό κτίσμα κατασκευής του 1955, με εμβαδόν 48,42τ.μ..
Οι χώροι των στούντιο και των τριών επιπέδων αποτελούνται από συνολικά 8 υπνοδωμάτια, 8 σαλόνια, 8 κουζίνες και 7 λουτρά. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα ξύλινα. Το ακίνητο διαθέτει φωτεινές, άνετες βεράντες που προσφέρουν απέραντη, μαγευτική θέα στα σμαραγδένια νερά που περικλύουν την περιοχή. Εξωτερικά, περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο. Διαθέτει ακόμη τζάκι και άνετο χώρο στάθμευσης. Βρίσκεται κοντά στην παραλία, το λιμάνι και σε τοπικό εστιατόριο. Η ιδανική του τοποθεσία και η πληθώρα των δυνατοτήτων που προσφέρει, το καθιστούν άκρως ελκυστική επιλογή
επένδυσης για την αξιοποίηση του ως τουριστική μονάδα.

Η Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί των Βορείων Σποράδων. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουβού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτήν την ξεχωριστή ομορφιά της, την επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου και Μαντουδίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1674066 - 07/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
199 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή