Μονοκατοικία βίλα 600 τμ, Βασιλικός, Χώρα Ζακύνθου

Χώρα Ζακύνθου
  • € 5.500.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
Περιγραφή
Αποδράστε στον παράδεισο με αυτή την εκπληκτική βίλα που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο εκπληκτικά όμορφο νησί της Ζακύνθου, που φημίζεται για τα σμαραγδένια νερά, τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τις εκπληκτικές σπηλιές της, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Η Μινιμαλιστική Αρχιτεκτονική συνδυάζεται αρμονικά με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου, δημιουργώντας έτσι ένα γαλήνιο και αποκλειστικό καταφύγιο. Η βίλα διαθέτει αποκλειστική πισίνα και μπάρμπεκιου για να φιλοξενήσει αξέχαστες συγκεντρώσεις. Το ιδανικό κατάλυμα περιμένει όσους αναζητούν μια απίστευτη εμπειρία διακοπών. Αναδύεται από το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, η βίλα συνδυάζει όλα όσα περιέχονται στη λέξη «πολυτέλεια». Ζήστε την τέλεια ισορροπία μοντέρνας κομψότητας και απλότητας. Ο εσωτερικός σχεδιασμός της βίλας ενισχύει την αίσθηση του ανοίγματος επιτρέποντας στο φυσικό φως να γεμίσει το χώρο. Διαθέτει χώρους καθιστικού μεγάλου μεγέθους, παρέχοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική θέα από κάθε υπνοδωμάτιο και να ξυπνήσετε από τον ήχο των κυμάτων απολαμβάνοντας την απόλυτη πολυτέλεια.
Η Βίλα βρίσκεται πολύ κοντά στις μαγευτικές παραλίες της Ζακύνθου και σας περιμένει να ζήσετε τις «ιδανικές διακοπές» που πάντα ονειρευόσασταν. Η παγκοσμίου φήμης παραλία με το ναυάγιο «Ναυάγιο» είναι 9 ναυτικά μίλια και οι γαλάζιες Σπηλιές είναι 3 ναυτικά μίλια. Το αεροδρόμιο του νησιού απέχει 35χλμ και η πόλη της Ζακύνθου 32χλμ.
Πολυτελείς ανέσεις που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε, αυτοκίνητο με οδηγό, ιστιοπλοΐα/ιστιοπλοΐα και ημερήσιες αποκλειστικές εκδρομές
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3250885 - 07/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ (9 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 5.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή