Τριάρι 2, Μηνά Βίστα 18, Θεσσαλονίκη 543 52, Ελλάδα, Μαλακοπή, Τούμπα

Τούμπα2, Μηνά Βίστα 18, Θεσσαλονίκη 543 52, Ελλάδα
  • € 420.000
  • 4
  • 150
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πυλαία, Κωνσταντινοπολίτικα: Πωλείται υπό κατασκευή Μεζονέτα πολυτελείας 150τ.μ. μεικτά, 118τ.μ. καθαρά, προσόψεως στον 2ο όροφο πολυτελούς τριώροφης οικοδομής. 

Το ακίνητο (Β2 στις κατόψεις) είναι 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση αντλίας και για όσους, όσες το επιθυμούν τζάκι. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, μπάνιο και 1 WC, ενώ διαθέτει αποθήκη 8,17τ.μ. στο υπόγειο. Είναι υπό κατασκευή  και διαθέτει για θέα ανοιχτωσιά και από τον πάνω όροφο θάλασσα.

Έχει καινούριου τύπου συνθετικά κουφώματα τριπλής υάλωσης, θωρακισμένη πόρτα, 2 θέσεις στάθμευσης, και θα εκδοθεί  ενεργειακή κλάση A++. Το ασανσέρ ανεβαίνει μέχρι και τον 3ο όροφο αλλά και στο υπόγειο όπου υπάρχουν οι αποθήκες.

Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:

1ο επίπεδο: Είναι 73,6τ.μ. κι εδώ βρίσκονται οι 3 κρεβατοκάμαρες και το μπάνιο. Το ένα δωμάτιο έχει δικό του μπαλκόνι και τα άλλα δύο μοιράζονται κοινό μπαλκόνι.

2ο επίπεδο: Είναι 45,15τ.μ. κι εδώ βρίσκονται η σαλοκουζίνα και 1wc. H βεράντα είναι 20τ.μ.

Περπατώντας μέσα στο ακίνητο κάποιος μπορεί να αισθανθεί το ευρύχωρο καθιστικό, ενώ παράλληλα μπορεί να οραματιστεί τυχόν αλλαγές στα δωμάτια. Καθισμένοι στα μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα και ανοιχτωσιά με τη δική σας άνεση.

Η περιοχή είναι ιδανική αφού σε λίγα βήματα βρίσκει κανείς το ελαιόρεμα που που ενδείκνυται για βόλτες κι άθληση αλλά και δροσιά την περίοδο των ζεστών μηνών. Την ίδια στιγμή πιο πάνω υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο δάσος όπου μπορεί κάποιος να περάσει στιγμές χαλάρωσης. Σε απόσταση αναπνοής υπάρχει η έξοδος για τον περιφερειακό και έχει εύκολη πρόσβαση και στο κέντρο της πόλης. Η αγορά, τα σχολεία, υπηρεσίες κι ότι χρειάζεται κανείς απέχουν λίγα λεπτά με τα πόδια.

Το ακίνητο διαθέτει ηλεκτρολογική εγκατάσταση πάνελ φωτοβολταϊκών με 6,6kw με επιπλέον χρέωση 8.000€ περίπου αν κι εφόσον είναι επιθυμητό. 

Είναι ιδανική για οικογένειες.

Τιμή 420.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31742 

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
31742 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή