Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 250.000
  • 2
  • 55
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα, 2ου ορόφου, 55 τ.μ., στην περιοχή της Βάρκιζας.

Το διαμέρισμα θα διατεθεί ολικά ανακαινισμένο, με νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, φρεσκοβαμμένο, με ολοκαίνουρια κουζίνα και μπάνιο, νέο δάπεδο με πλακάκι, καινούριες ντουλάπες, πόρτα ασφαλείας, νέα κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες, εξοπλισμένο με ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων.

Πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό και λειτουργικό διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι, μία κουζίνα, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και τρία μπαλκόνια (6τ.μ.).
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και ένα πατάρι για περισσότερο ακόμα αποθηκευτικό χώρο.

Σε όλα τα παραπάνω θετικά, έρχεται να προστεθεί η τοποθεσία.
Βρίσκεται σε μία πανέμορφη, φιλική γειτονιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.
Στην ευρύτερη γειτονιά υπάρχουν σούπερ μάρκετ, γυμναστήριο, σινεμά, πληθώρα εστιατορίων, beach bar. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε οργανωμένες και μη παραλίες για όλα τα γούστα, για ξεκούραση και απόλυτη χαλάρωση. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο αεροδρόμιο, σε απόσταση μόνο 30 λεπτών με αυτοκίνητο, καθώς και στην Αττική οδό.

Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα, σε απόσταση από τον θόρυβο και το γκρίζο του αστικού περιβάλλοντος, χωρίς ωστόσο, να είστε αποκομμένοι από τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρει μία πόλη. Συγχρόνως, αποτελεί μία εξαιρετική εξοχική κατοικία, δίπλα από την Αθήνα, σε απόσταση 30 λεπτών με αυτοκίνητο, για να πηγαινοέρχεστε όποτε το επιθυμείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Ένας ολοκαίνουριος, όμορφος και σύγχρονος χώρος, στον οποίο θα είστε οι πρώτοι που θα μπείτε μετά την ανακαίνισή του και που θα το αισθανθείτε σπίτι σας από την αρχή. Ενδείκνυται, τόσο για οικογένειες, όσο και για νέα ζευγάρια, ενώ πληροί και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τουριστική εκμετάλλευση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 7561651 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://kareklas-kareklas.com/Arxiki.

*Η ακριβής τοποθεσία θα δίνεται κατά τη συνάντηση για την επίσκεψη του ακινήτου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6100659 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή