Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Ά Νεκροταφείο, Μετς - Καλλιμάρμαρο

Μετς - Καλλιμάρμαρο
  • € 118.000
  • 2
  • 41
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Μετς - Καλλιμάρμαρο, Ά Νεκροταφείο: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 41τ.μ. προσόψεως σε ισόγειο με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1970, βαμμένο και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, βιομηχανικό δάπεδο, σίτες. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή εργαζόμενους και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Το διαμέρισμα έχει επανασχεδιαστεί και ανακαινιστεί από αρχιτέκτονα το 2021. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Μετς, 10 λεπτά με τα πόδια , από το Μουσείο της Ακρόπολης. Το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο είναι ενσωματωμένα στον ίδιο χώρο, αλλά μπορούν να διαχωριστούν από μια κρυφή συρόμενη πόρτα. Ο καναπές στο σαλόνι μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με τοστιέρα, ψυγείο, μηχανή εσπρέσο και καφετιέρα. Υπάρχουν επίσης, κλιματισμό (ζεστό-κρύο), θυρίδα ασφαλείας, δύο τηλεοράσεις, αναμονή για συναγερμό και στο μπάνιο υπάρχει στήλη ντους με υδρομασάζ. Δίδεται πλήρως εξοπλισμένο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Είναι ιδανικό είτε για ιδιοκατοίκηση είτε και για επένδυση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΕΙΔΗ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ - ΠΙΑΤΑ - ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ - ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ, ΚΤΛ, ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, Πυρανίχνευση, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΨΥΓΕΙΟ. Τιμή 118.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11241 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11241 - 14/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
41 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 118.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή