Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Ριμινιτών, Ίλιον

Ίλιον
  • € 148.000
  • 3
  • 74
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ίλιον, Ριμινιτών: Πωλείται μερικώς ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 74τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1985 και διαθέτει θέα στην πόλη, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, δάπεδα από μάρμαρο, τέντες, συναγερμό.

Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα Α ορόφου χωρίς ασανσέρ, προσόψεως διαμπερές και τριών όψεων πολύ φωτεινό με μπαλκόνι περιμετρικό σε όλα τα δωμάτια και καινούργιες τέντες. Δίδεται επιπλωμένο ή και χωρίς στην ίδια τιμή. Παρέχει θυροτηλεόραση, συναγερμό με κάμερες συνδεμένο με κινητό και αστυνομία κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, και είναι έτοιμο και κατοίκιση και σε εξαιρετική κατάσταση. Κοντά στον πλατεία Ρίμινι στην αγορά και σε σχολεία με ήσυχη γειτονιά και θεά πόλη και μερική θέα Πάρνηθα. Παρέχει επίσης στο ισόγειο ιδιόκτητο αίθριο με κεραμοσκεπή. Είναι ελεύθερο και με όλα του τα χαρτιά έτοιμα για μεταπώληση. 

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 148.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11250 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11250 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 148.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή