Γκαρσονιέρα νέο, ισόγειο, Οφρύνιο, Ορφανό

Ορφανό
  • € 84.000
  • 1
  • 42
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
«Οικισμός Achilles»

Ο οικισμός "Achilles" είναι ένα συγκρότημα 2 κτιρίων και 6 κατοικιών, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της παραλίας Οφρυνίου. Στον σχεδιασμό του οικισμού έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο αρχιτεκτονικό αλλά και λειτουργικό κομμάτι των κτιρίων και των κοινόχρηστων χώρων. Οι προσεκτικά διαμορφωμένοι πράσινοι κήποι και το έντονο στοιχείο της πέτρας εντάσσουν αρμονικά τον οικισμό αυτό στο φυσικό περιβάλλον. Η πρόταση αυτή αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία η οποία συνδυάζει τις διακοπές σας με την επένδυση! Οι κατοικίες παραδίδονται με έπιπλα κουζίνας, είδη υγιεινής, κεντρική πόρτα εισόδου ασφαλείας και συνθετικά κουφώματα με σίτες.

Ο οικισμός περιλαμβάνει:
• 4 Διαμερίσματα από 42,07 τ.μ. έως 42.14 τ.μ., όπου αποτελούνται από σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
• 2 Διαμερίσματα ορόφου με πατάρι 66,83 τ.μ., όπου αποτελούνται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 31/12/2024

MAX RETURN 5% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Εξασφαλισμένες αποδόσεις: Εγγυόμαστε ένα σταθερό ποσοστό απόδοσης 5% της επένδυσής σας, παρέχοντας μια σταθερή ροή εσόδων για την καθορισμένη περίοδο. Αυτό εξαλείφει την αβεβαιότητα και την αστάθεια, επιτρέποντας στους επενδυτές να προγραμματίζουν και να προϋπολογίζουν με σιγουριά. Με την ακλόνητη δέσμευσή μας για ακεραιότητα, διαφάνεια και οικονομική σταθερότητα, προσπαθούμε να παρέχουμε στους επενδυτές μια ασφαλή και ικανοποιητική επενδυτική εμπειρία.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Η περιοχή μας μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πληθώρα από αξιοθέατα και δραστηριότητες για να ευχαριστήσει τόσο τους λάτρεις της περιπέτειας όσο και όσους αναζητούν χαλάρωση.
Είτε αναζητάτε μια ρομαντική απόδραση, μια οικογενειακή περιπέτεια ή απλά μια στιγμή ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, η παραθαλάσσια περιοχή μας προσφέρει την τέλεια απόδραση από τη φασαρία της καθημερινότητας. Βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, 5 χλμ από Αμφίπολη, 60 περίπου χλμ από Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, και 100 χλμ από Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
D23 - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
42 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 84.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή