Duplex Επαρχιακή Οδός 6-Γραβιάς-Πολυδρόσου, Πολύδροσος, Παρνασσός

ΠαρνασσόςΕπαρχιακή Οδός 6-Γραβιάς-Πολυδρόσου
  • € 3.800/μήνα
  • 5
  • 150
  • 3
Περιγραφή
Η Μεζονέτα βρίσκεται σε ήσυχο σημείο στην Πολύδροσο. Είναι μία όμορφη πέτρινη μονοκατοικία τριών επιπέδων. Έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει, με άνεση, 8 άτομα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες και μεγάλες παρέες φίλων. Ο χώρος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια , 2 μπάνια και 1 wc. Διαθέτει 2 σαλόνια. Στο κεντρικό σαλόνι μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές δίπλα στο τζάκι καθώς και την υπέροχη θέα. Το δεύτερο σαλόνι βρίσκεται στον κάτω όροφο, έχει καναπέ γωνία, ο οποίος μετατρέπετε εύκολα, σε ένα υπέρδιπλο κρεβάτι. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη. Στον μπροστινό και στον πίσω κήπο της οικίας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το εξωτερικό barbecue καθώς και το πινκ πονγκ που διαθέτει.

Η Πολύδροσος έχει μια όμορφη πλατεία με πλατάνια στην οποία βρίσκεται ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η τριπλή πέτρινη βρύση.
Με μόλις 20’ περπάτημα μπορείτε να φτάσετε στις πηγές της Αγίας Ελεούσας. Η τοποθεσία θα σας αποζημιώσει με την φυσική της ομορφιά, αφού είναι πνιγμένη στα πλατάνια, με αναβλύζοντα νερά από τις πηγές του Βοιωτικού Κηφισού και υπέροχη θέα στην Πολύδροσο. Εκεί θα δείτε τα ερείπια του Βυζαντινού ναού της Παλαιοπαναγιάς ή Μαυρομαντήλας που χτίστηκε τον 6ο-7ο αι. μ.Χ.
Η Πολύδροσος απέχει 17χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε το σκι κατά του χειμερινούς μήνες. Πεζοπορία στα όμορφα μονοπάτια της, ποδήλατο βουνού, ορειβασία και βόλτα με τα πόδια στο ποτάμι με το πλατανόδασος, μπορείτε να κάνετε όλο το χρόνο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6108143 - 07/02/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.800/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης