Τριάρι Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 130.000
  • 4
  • 98
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ν.ΠΑΡΑΛΙΑ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα, μικτής επιφανείας 98,00τμ περίπου, που περιλαμβάνει τρία δωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα με χώρο τραπεζαρίας, σαλοτραπεζαρία, χωλ και ένα πλήρες λουτρό. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, καινούργια διπλά θερμομονωτικά συνθετικά εξωτερικά κουφώματα με σίτες και ρολά, ξύλινα εσωτερικά κουφώματα, ξύλινα δάπεδα στα δωμάτια, μαρμάρινα δάπεδα στους υπόλοιπους κύριους χώρους, δάπεδα κεραμικών πλακιδίων στο λουτρό και μωσαϊκού στον εξώστη. Στο εν λόγω διαμέρισμα έχει πραγματοποιηθεί εγκατάσταση για την τοποθέτηση ατομικού φυσικού αερίου, δεν έχει όμως τοποθετηθεί λέβητας. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με καλή εσωτερική διαρρύθμιση και με προοπτικές για ακόμη καλύτερη διαρρύθμιση με κατάλληλες ενέργειες. Βρίσκεται σε οικοδομή πολύ καλής συντηρήσεως, με είσοδο από πεζόδρομο, δίπλα σε κεντρικές οδούς τις πόλεως αλλά και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Είναι ιδανικό για επαγγελματική στέγη, αλλά και για εκμετάλλευση. Σημειώνεται ότι το εν λόγω ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται στην παρούσα φάση.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
758733 - 08/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
98 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή