Duplex Κάμπος, Κάμπος 84400, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςΚάμπος, Κάμπος 84400
  • € 645.000
  • 5
  • 138
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε την Βίλα Κ1, ένα πολυτελές σπίτι σε προνομιακή τοποθεσία στην Πάρο, κοντά στην γνωστή για kite surfing, αμμώδη παραλία της Πούντας.

Τμήμα ενός αποκλειστικού συγκροτήματος έξι κατοικιών, αυτό το πολύ καλά σχεδιασμένο σπίτι αποπνέει κομψότητα και προσφέρει έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας.

Με 4 δίκλινα υπνοδωμάτια (2 μάστερ με δικά τους μπάνια), 3 μπάνια και ένα WC επισκεπτών, η Βίλα Κ1 διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι/κουζίνα σε ενιαία διαρρύθμιση, σχεδιασμένο προσεκτικά για μοντέρνο τρόπο ζωής. Με εμβαδό 138μ2 αναπτυσσόμενα σε δύο επίπεδα, αυτή η εκπληκτική κατοικία κατασκευάζεται σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο 402μ2, πλήρως διαμορφωμένο με άνετες αυλές και κήπους, τις οποίες συμπληρώνει μια ιδιωτική πισίνα ολοκληρώνοντας την απόλαυση.

Συνδυάζοντας άψογα το κυκλαδίτικο μινιμαλιστικό στυλ με την άνεση μιας εντυπωσιακής μοντέρνας κατοικίας, το ακίνητο αποτελεί απόδειξη εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και προσοχής στη λεπτομέρεια. Η εμπειρία της σύγχρονης διαβίωσης επαναπροσδιορίζεται σε αυτή την εξαιρετική κατοικία, υποσχόμενη ένα lifestyle πολυτέλειας και ηρεμίας.

Το ακίνητο, υπό την επιδέξια κατασκευή ενός έμπειρου κατασκευαστή, πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2025, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξατομικευμένο κομμάτι του παραδείσου σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στην Ελλάδα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11051K1 - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
138 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 645.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή