Δυάρι δεύτερος όροφος, Πάτημα, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 365.000
  • 3
  • 96
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Στο Πάτημα Χαλανδρίου, μία ήσυχη οικιστική περιοχή που εξασφαλίζει ασφάλεια και ησυχία, βρίσκεται αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα 96τμ. Στο 2ο όροφο ενός καλαίσθητου συγκροτήματος 6 διαμερισμάτων, χτισμένο το 2002, περιτριγυρισμένο από έναν κήπο, όαση για τους κατοίκους αλλά και για τα παιδιά αφού διαθέτει μία μίνι παιδική χαρά. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, εργονομική ανεξάρτητη κουζίνα, wc με ντουζ και ένα μεγάλο μπάνιο που μοιράζονται τα 2 υπνοδωμάτια. Η απλότητα είναι η ψυχή της μοντέρνας κομψότητας. Οι λιτές γραμμές που κυριαρχούν στον εσωτερικό του χώρο προσδίδουν ηρεμία, τα μοντέρνα υλικά κομψότητα, τα δρύινα δάπεδα χαρίζουν ζεστασιά. Το φυσικό φως «λούζει» όλα τα δωμάτια ενώ φαρδιά μπαλκόνια που υπάρχουν περιμετρικά, εξασφαλίζουν θέα στον κήπο αλλά και στην Πεντέλη, την Πάρνηθα και τον Υμηττό.
Διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, πόρτα ασφαλείας, χτιστό μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι, υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη 12 τμ. Ιδανική επιλογή για ζευγάρι, μικρές οικογένειες και όσους αναζητούν ένα άνετο σπίτι σε ήσυχη γειτονιά. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία και αγορά με άμεση πρόσβαση στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας & σε έξοδο της Αττικής Οδού. Αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με υψηλή ετήσια απόδοση.
*ΠΕΑ: Υπό έκδοση

Το Χαλάνδρι, ένας από τους Δήμους της Αττικής, στα Βόρεια–Ανατολικά του Λεκανοπεδίου της Αθήνας, στους Νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πεντέλης. Η περιοχή είναι γνωστή για την ανεπτυγμένη της αγορά, με πολλά εμπορικά καταστήματα να εδρεύουν στο πεζοδρομημένο κέντρο της και επιχειρήσεις στα Σίδερα Χαλανδρίου και στις Λ. Κηφισίας και Λ. Πεντέλης να προσελκύουν στελεχιακό δυναμικό τόσο υπερτοπικά όσο και από τον ευρύτερο Δήμο. Το ιστορικό κέντρο καλύπτεται από εκτενείς πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους. Σύγχρονα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων. Οι οδικοί άξονες Λ. Κηφισίας, Λ. Μεσογείων & η Αττική Οδός, το Μετρό, ο Προαστιακός και οι Αστικές Συγκοινωνίες εξυπηρετούν καθημερινά τις μετακινήσεις προς κάθε κατεύθυνση εντός του Λεκανοπεδίου. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως αποτελεί τον μοναδικό δήμο που σε απόσταση 2χλμ από κάθε μέρος του, ο δημότης μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν από τους 5 σταθμούς μετρό και προαστιακό που έχει εντός των ορίων του. Τέλος, η παρουσία δημόσιων νοσοκομείων και ποιοτικών ιδιωτικών κλινικών σε κοντινή απόσταση, υποστηρίζει την υγεία των κατοίκων. Το Χαλάνδρι είναι μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη, αλλά διατηρεί παρά ταύτα συνοχή γύρω από τον οικιστικό πυρήνα στην καρδιά του δήμου. Το Χαλάνδρι προσφέρει μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Η προσβασιμότητα και ο υπέροχος τρόπος ζωής του προσελκύουν ντόπιους αλλά και ξένους επενδυτές που αναζητούν έναν εύπορο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή για την οικογενειακή τους κατοικία σε ένα μοντέρνο σημείο μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02R6QF - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 365.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή