Duplex Φιλοθέη, Άνω Φιλοθέη, Φιλοθέη

ΦιλοθέηΦιλοθέη
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 352
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024
Περιγραφή
Προς πώληση καταπληκτική μεζονέτα σε τρία επίπεδα στην πιο κομψή περιοχή της Φιλοθέης - Άνω Φιλοθέης. Αυτή η εντυπωσιακή ιδιοκτησία διαθέτει έκταση 352 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 527 τ.μ. Περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια (ένα master), τέσσερα μπάνια, ένα WC, δύο κουζίνες και δύο ευρύχωρα σαλόνια. Διαθέτει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης σε ανοιχτό χώρο.

Αυτή η πολυτελής οικία αποτελείται από δύο ξεχωριστές μονάδες στα συμβόλαια, μία στο ισόγειο και πρώτο όροφο και η άλλη στον πρώτο και δεύτερο όροφο, που σήμερα λειτουργούν ενιαία και μπορούν φυσικά να συνεχίσουν έτσι.

Κατασκευασμένη το 1982, η θέρμανση γίνεται με πετρέλαιο και υπάρχει επίσης ηλιακός θερμοσίφωνας. Τα ξύλινα κουφώματα, το ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Δ και τα δάπεδα από ξύλο και πέτρα δίνουν έναν χαρακτήρα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η κατάσταση του ακινήτου είναι πολύ καλή, με πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα προς το πράσινο της Φιλοθέης και όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Το ακίνητο είναι φωτεινό και διαμπερές, ενώ προσφέρει πολυτέλεια και ανέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας πισίνας, υπόσκαφου κελαριού, κήπου, BBQ, και όμορφων δέντρων, σε μια ήσυχη γειτονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Athens Living στο τηλέφωνο 2114148285, μέσω email στο info@athens-living.com ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.athens-living.com.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
750557
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
352 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή