Duplex 192 τμ, Κέντρο, Νέα Πεντέλη

Νέα Πεντέλη
  • € 1.500/μήνα
  • 5
  • 192
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αν πραγματικά αγαπάτε να ζείτε μέσα στην φύση θα λατρέψετε αυτή
την μεζονέτα των 192τ.μ. που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός διώροφου κτίσματος εκτείνεται σε δύο επίπεδα και προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη. Στον πρώτο όροφο μπαίνοντας συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι και μια ανοιχτή κουζίνα. Περιμετρικά υπάρχουν μπαλκόνια και παράθυρα όπου επιτρέπουν το φυσικό φως να μπαίνει στον χώρο. Προχωρώντας στον διάδρομο συναντάμε το wc και στην συνέχεια δύο δωμάτια όπου μοιράζονται άλλο ένα μπάνιο. Στον επάνω όροφο υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια και ένα πολύ άνετο και φωτεινό μπάνιο. Διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, μια αποθήκη 10τ.μ. και κλειστό γκαράζ δύο θέσεων. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου με μπόιλερ για ζεστό νερό.
Το σπίτι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενσωματώνεται ομαλά στο φυσικό περιβάλλον με ξύλινα κουφώματα όπου ακολουθούν τα χαρακτηριστικά της τοπικής αρχιτεκτονικής. Ένας πολύ ζεστός χώρος όπου νιώθεις ότι βρίσκεσαι μόνιμα σε διακοπές ενώ παράλληλα βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό κοντά στην κεντρική πλατεία της
περιοχής, σε σχολεία και δημόσιες συγκοινωνίες.

Η Νέα Πεντέλη βρίσκεται στα βορειοανατολικά του λεκανοπεδίου Αττικής και εκτείνεται στους νότιους πρόποδες του όρους της Πεντέλης, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας.
Mοναδικά χαρακτηριστικά: Ο ρυμοτομικός σχεδιασμός της είναι κυκλικός και η δόμηση αμφιθεατρική, αποτελούμενη από σύγχρονες κομψές μονοκατοικίες και μεζονέτες με απρόσκοπτη θέα στο λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό.
Είναι μια καταπράσινη, ήσυχη περιοχή με λόφους και σκιερά ρέματα, ενώ η άνετη πλατεία της έχει οργανωμένη αγορά μαζί με μοντέρνα καφέ και εστιατόρια, θυμίζοντας γραφική κωμόπολη.
Προσβασιμότητα: Έχει εύκολη πρόσβαση στις γειτονικές αγορές των Μελισσίων και Βριλησσίων, ενώ απέχει 10 λεπτά από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, και μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη. Οι όμορφες παραλίες της Νέας Μάκρης και του Σχοινιά είναι επίσης σε κοντινή απόσταση.
Επενδυτική δυναμική: Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για εξοχική κατοικία με βολικές προσβάσεις και πολλές δυνατότητες για υψηλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UR5G - 20/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
192 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή