Δυάρι δεύτερος όροφος, Ζωοδόχος Πηγή, Βύρωνας

Βύρωνας
  • € 250.000
  • 3
  • 89
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Σας αρέσει να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης σε μια υπέροχη βεράντα ατενίζοντας τον Υμηττό? Είστε άνθρωπος που μοιράζεστε με φίλους και οικογενειακά μέλη ευχάριστα γεγονότα και χαρμόσυνα νέα σε ένα όμορφο χώρο?
Αυτό τότε το φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα 2ου ορόφου 89 τ.μ. με μια εξαιρετική βεράντα 40 τ.μ. περίπου στη περιοχή Ζωοδόχου Πηγής στο Βύρωνα, κοντά σε σχολεία, μαγαζιά και μια ανάσα από τη περιφερειακή Υμηττού, ίσως είναι ιδανικό για εσάς. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα ανατολικού προσανατολισμού σε μια διώροφη οικοδομή κατασκευής 1973 με τελευταία ανακαίνιση το 2000 σε καλή κατάσταση, με 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ενιαίο σαλόνι – κουζίνα, τζάκι, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, το δάπεδο συνδυασμός πλακάκι και laminate και διαθέτει μια μικρή αποθήκη στη ταράτσα. Τα κοινόχρηστα είναι σχεδόν μηδενικά, η οικοδομή δεν διαθέτει ανελκυστήρα, ενώ η στάθμευση γίνεται εύκολα.
Ο εξωτερικός χώρος της βεράντας με το εντοιχισμένο μπάρμπεκιου είναι μοναδικός και ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει την ευκαιρία να τον αξιοποιήσει και να τον χαρεί με το καλύτερο τρόπο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Περιγραφή Τοποθεσίας

Τοποθεσία: Η Καισαριανή αποτελεί προάστιο που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι γνωστή για το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον της και τη γειτνίασή της με τον Υμηττό, το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής. Η περιοχή διαθέτει ένα μείγμα κατοικιών και παραδοσιακών ελληνικών σπιτιών, μαζί με πάρκα, εκκλησίες και μια μικρή εμπορική περιοχή. Στην Καισαριανή βρίσκεται επίσης ένα διάσημο μοναστήρι, η Μονή Καισαριανής, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Προσβασιμότητα: Παρά την ήρεμη ατμόσφαιρά της, η Καισαριανή συνδέεται καλά με το κέντρο της Αθήνας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας την μια βολική τοποθεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν την έντονη πολιτιστική σκηνή της πόλης, αλλά και να έχουν ένα μέρος για να αποσυρθούν από τη φασαρία.
Επενδυτική Δυναμική: Η Καισαριανή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UPVN - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
89 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή