Τριάρι Βούλα, Δικηγορικά, Βούλα

ΒούλαΒούλα
  • € 510.000
  • 4
  • 102
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα102 τμ βρίσκεται στη Βούλα, στον 1ο όροφο ενός κτηρίου κατασκευής 2008. Προσφέρει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, προσφέροντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η ανοιχτή κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, επιτρέποντας άνετες και μοντέρνες μαγειρικές εμπειρίες.

Το διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, παρέχοντας άφθονο χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση. Επιπλέον, υπάρχει 1 μπάνιο και 1 wc, παρέχοντας άνεση στους κατοίκους.

Σε όλο το διαμέρισμα, θα βρείτε όμορφα ξύλινα δάπεδα, προσθέτοντας μια νότα ζεστασιάς και κομψότητας στο χώρο διαβίωσης.

Για άνεση όλες τις εποχές, το διαμέρισμα προσφέρει αυτόνομη θέρμανση, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης υπάρχει ηλιακός, παρέχοντας ενεργειακή απόδοση και μειώνοντας το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Υπάρχει σύστημα συναγερμού, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων. Περιλαμβάνονται τέντες και σίτες που παρέχουν σκιά και προστασία από ανεπιθύμητα έντομα.

Διατίθεται χώρος στάθμευσης για ένα όχημα, εξασφαλίζοντας άνεση στους κατοίκους με αυτοκίνητα. Επιπλέον, υπάρχει μια αποθήκη, που προσφέρει επιπλέον χώρο για να οργανώσετε τα υπάρχοντά σας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς απέχει μόλις 900μ από την πλατεία της Βούλας και την παραλία. Αυτό επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε τοπικές ανέσεις, εστιατόρια, καταστήματα και την όμορφη ακτογραμμή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
759229 - 27/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
102 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 510.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή