Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑκρωτήριΑκρωτήρι
  • € 1.350.000
  • 5+
  • 658
  • 3+
Περιγραφή
Το συγκρότημα κατοικιών στις Πλακούρες Κουνουπιδιανών εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική του και τις πλούσιες παροχές που προσφέρει. Κατασκευασμένο το 2002 και ανανεωμένο με νέα εξωτερική βαφή το 2022, αυτή η ιδιοκτησία εκπέμπει αίσθηση πολυτέλειας και προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε κάθε του χώρο.

Η κεντρική μεζονέτα του 1ου ορόφου αποτελεί το κορυφαίο κομμάτι του ακινήτου. Με επιφάνεια 276 τ.μ., περιλαμβάνει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ιδανικά για την οικογένεια, μαζί με ένα βεστιάριο για την άνεση και την πρακτικότητα. Τα 3 σαλόνια και οι 2 τραπεζαρίες παρέχουν αρκετό χώρο για ψυχαγωγία και φιλοξενία, ενώ το γραφείο προσφέρει έναν εργασιακό χώρο με ιδιωτικότητα. Οι μεγάλες βεράντες προσφέρουν εκπληκτική θέα και ένας ενεργειακός θερμοσίφωνας διασφαλίζει τη συνεχή παροχή ζεστού νερού.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης τρία ανεξάρτητα διαμερίσματα, δύο στο ισόγειο και ένα πιο μικρό στο ισόγειο. Κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, μια σύγχρονη σαλοκουζίνα και μπάνιο, ενώ οι βεράντες προσφέρουν έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.

Οι παροχές δεν σταματούν εκεί. Ένα κλειστό parking με χώρο για τρία αυτοκίνητα και εξωτερικό parking για ένα ακόμα αυτοκίνητο εξασφαλίζουν την ασφαλή αποθήκευση των οχημάτων. Οι υπόγειες αποθήκες προσφέρουν πρόσθετο χώρο αποθήκευσης, ενώ ο καλά φροντισμένος κήπος δέντρα δημιουργεί μία όαση ηρεμίας. Μια εξωτερική σκεπαστή τραπεζαρία και BBQ παρέχουν τον ιδανικό χώρο για εξωτερικές συναθροίσεις και μπάρμπεκιου.

Επίσης υπάρχουν φωτοβολταικά στην στέγη.

Συνολικά, αυτή η πολυτελής ιδιοκτησία συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και λειτουργικότητα, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο καταξιωμένες περιοχές.
Η τιμή της, 1.350.000€, αντανακλά την υψηλή ποιότητα και τις πλούσιες παροχές που προσφέρει.

Keller Williams Cretan Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +306974341058, email: p.prekatsakis@kwgreece.gr, website: https://kwcp.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
42862 - 08/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
658 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή