Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα ΚυδωνίαΝέα Κυδωνία
  • € 100.000
  • 4.132
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση διατίθεται ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου στην περιοχή Νέα Κυδωνία - Σταλός. Το οικόπεδο διαθέτει πρόσοψη 47,04 μέτρα και βάθος 100 μέτρα, ενώ η δυνατότητα κατασκευής φτάνει έως 188 τ.μ. με μέγιστο ύψος δόμησης 7,5 μέτρα. Κατάλληλο για κατοικία, βρίσκεται σε προνομιούχα τοποθεσία κοντά σε θάλασσα, παραλία, σχολείο, παιδικό σταθμό, super market, κέντρο πόλης, κέντρα διασκέδασης, και λιμάνι.

Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για οικοδόμηση κατοικίας σε οικιστική περιοχή, με βόρειοδυτικό προσανατολισμό. Βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων, 1,8 χιλιόμετρα από την παραλία Κάτω Σταλού, 27 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ιωάννης Δασκαλογιάννης, και 15 χιλιόμετρα από το λιμάνι Σούδας. Η χρήση της γης είναι γενική κατοικία.

Ο Σταλός βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας ακτής της Κρήτης, λίγο δυτικά της πόλης των Χανίων. Είναι ένα δημοφιλές τουριστικός προορισμός, προσφέροντας έναν συνδυασμό παραδοσιακού τοπίου της Κρήτης και σύγχρονων ανέσεων. Το χωριό είναι γνωστό για τις αμμώδεις παραλίες του, τα καθαρά νερά του και την ποικιλία των καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, διαμερισμάτων και βίλλων.

Οι επισκέπτες στον Σταλό μπορούν να απολαύσουν τον γραφικό περιβάλλον, να χαλαρώσουν στις παραλίες και να εξερευνήσουν τα κοντινά ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα. Τα Χανιά, η περιφερειακή πρωτεύουσα, είναι γνωστά για το καλά διατηρημένο Ενετικό λιμάνι, τα στενά δρομάκια και την ιστορική αρχιτεκτονική τους. Η περιοχή διαθέτει επίσης αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακά χωριά και το εντυπωσιακό Φαράγγι του Σαμαριά, καθιστώντας την προορισμό δημοφιλή τόσο για λάτρεις της ιστορίας όσο και για λάτρεις της φύσης.

Τιμή 100.000€

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Keller Williams Cretan Properties στο τηλέφωνο 6974521524, μέσω email στο m.lakiotaki@kwgreece.gr, ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο https://kwcp.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
720403
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.132 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή