Duplex Αργυρούπολη, Κέντρο, Αργυρούπολη

ΑργυρούποληΑργυρούπολη
  • € 515.000
  • 4
  • 103
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - Πωλείται μεζονέτα 103 τμ, υπό κατασκευή, στον 3ο & 4ο όροφο, με μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό, εξαιρετικής ποιότητας δομικά υλικά και τεχνολογίες αιχμής, σε μοντέρνο κτίριο διαμερισμάτων. Θα είναι ηλιόλουστη, διαμπερής, με πολύ όμορφη διαρρύθμιση που αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με μπαλκόνι, 2 μπάνιο, living room και κουζίνα σε ενιαίο χώρο, εσωτερικό εξώστη ακριβώς πάνω από το living room και μεγάλες βεράντες με μοντέρνου design γυάλινο στηθαίο και θέα θάλασσα. Η μεζονέτα θα είναι ενεργειακής κλάσης Α και διαθέτει κορυφαίας ποιότητας θερμοπρόσοψη, αντισεισμική προστασία, ατομικό λέβητα φυσικού αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό όλο το 24ωρο, τζάκι, κουφώματα ενεργειακά θερμοδιακοπής με διπλά τζάμια Thermo και σίτες, δάπεδο από ξύλο και μοντέρνο πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, θέση στάθμευσης, αποθήκη και ράμπα για ΑΜΕΑ. Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της Αργυρούπολης και έχει άμεση πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες, εμπορικά καταστήματα, supermarkets, σχολεία όλων των βαθμίδων, πάρκα και παιδικές χαρές. Παράδοση τον Μάιο του 2025.
**Η θέση του ακινήτου στον χάρτη δεν είναι ακριβής και οι φωτογραφίες είναι διαφημιστικές. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο.
**Ρωτήστε μας για τα εξαιρετικά και ιδιαίτερα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης που καλύπτουν κάθε σας στεγαστική ανάγκη. Θα βρείτε την καλύτερη πρόταση για εσάς και τον προϋπολογισμό σας!
Δείτε όλα μας τα ακίνητα στο www.cityliferealestate.gr
Τιμή €515.000 (κωδ. 1761) 6936650882, 6937143433, 2110124854 CITY LIFE Real Estate
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1761 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
103 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 515.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή