Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Σούδα
  • € 1.320.000
  • 22.157
Περιγραφή
Ένα καταπληκτικό οικόπεδο σε πλεονεκτική τοποθεσία που συνδυάζει εκπληκτική, απεριόριστη θέα στον κόλπο της Σούδας, το καταγάλανο πέλαγος και τα λευκά βουνά που περιβάλλονται από καταπράσινη φύση και διάσπαρτα χωριά.

Το οικόπεδο προς πώληση έχει συνολική επιφάνεια 22.157 τμ και μπορεί να χτίσει έως και 610 τμ για οικιστική χρήση και η συνολική δόμησή του φτάνει τα 3.988 τμ για τουριστικά καταλύματα.

Έχει πρόσοψη 255 μέτρα σε δημόσιο γνωστό δρόμο, έχει σύνδεση με νερό, και σύνδεση με τον πλησιέστερο στύλο ηλεκτρικού ρεύματος είναι ακριβώς δίπλα στο οικόπεδο καθιστώντας εύκολη τη σύνδεση.

Το οικόπεδο βρίσκεται στα Μεγάλα Χωράφια και ενώ φαίνεται να είναι κοντά στην εθνική οδό, το υψόμετρο των 197 μέτρων από τη θάλασσα δίνει μια αίσθηση γαλήνης καθώς η γύρω φύση καταπνίγει όλους τους ανεπιθύμητους ήχους, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το πανοραμικό τοπίο. που βρίσκεται μπροστά.

Μια άλλη θετική σημείωση για αυτό το οικόπεδο είναι η ευκολία πρόσβασης από και προς σημαντικούς προορισμούς, παραλίες και καθημερινές ανέσεις, ιδανικό για όσους δεν ενθουσιάζονται να ζουν μακριά από τις καθημερινές ανέσεις, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να απολαύσουν την αίσθηση της ελευθερίας και ηρεμία.

Οι αποστάσεις οδήγησης από το οικόπεδο προς τα κύρια σημεία είναι οι ακόλουθες:

Το κέντρο των Χανίων απέχει 20 λεπτά ή 14χλμ
Το λιμάνι της Σούδας απέχει 12 λεπτά ή 7,6χλμ
Το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων απέχει 26 λεπτά ή 22χλμ

Η κοντινότερη αμμώδης παραλία, γνωστή ως Παραλία Καλάμι, απέχει 7 λεπτά ή 4,5 χιλιόμετρα οδικώς.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TRE-1044 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
22.157 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 1.320.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή