Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, έβδομος όροφος, Σταθμός ΟΣΕ, Βαρδάρης - Λαχανόκηποι

Βαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 96.000
  • 2
  • 42
  • 1
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Μοναστηρίου, απέναντι από τον Ο.Σ.Ε. (αφετηρία ΜΕΤΡΟ), πωλείται διαμέρισμα στον 7ο όροφο και τελευταίο οικοδομής με ασανσέρ.

Το διαμέρισμα είναι συνολικής μεικτής επιφάνειας 42τ.μ. και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Ο προσανατολισμός του είναι νότιος και ο ήλιος το «βλέπει» όλη τη μέρα. Έχει πραγματοποιηθεί ανακαίνιση εκ βάθρων το 2022, με αλλαγή εκτός των άλλων της ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης. Επίσης στην ταράτσα υπάρχει μόνωση με ασφαλτόπανο για μηδενικό ποσοστό υγρασίας. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα λοιπόν, βρισκόμαστε στην ενιαία σαλοκουζίνα με μοντέρνο πάσο και σταντ για το καθημερινό γεύμα. Εδώ υπάρχει εντοιχιζόμενος φούρνος με κεραμικές εστίες, ψυγείο και μαζί με το μπαλκόνι συνθέτουν μια πλήρως λειτουργική και όμορφη κουζίνα. Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο, πρόκειται για έναν ευρύχωρο, άνετο χώρο 12,5τ.μ., όπου υπάρχει εκτός των άλλων, υπέρδιπλο κρεβάτι. Από εδώ υπάρχει πρόσβαση στο δεύτερο μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Στα εσωτερικά στοιχεία του διαμερίσματος συγκαταλέγονται τα ανακλινόμενα κουφώματα διπλής υάλωσης, λευκού χρώματος, η θωρακισμένη πόρτα εισόδου καθώς και το πλακάκι σε όλο το διαμέρισμα. Ως προς τη θέρμανση, διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και κλιματιστικό inverter.Το διαμέρισμα διατίθεται με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές που φαίνονται στις φωτογραφίες.

Η οικοδομή είναι κατασκευής του 1966. Πρόκειται για ενδιαφέρον ακίνητο, έτοιμο προς κατοίκιση σε κομβικό σημείο της πόλης, που εξυπηρετεί κυρίως φοιτητές και εργαζόμενους.

Απέναντι ακριβώς, στον Ο.Σ.Ε.,βρίσκεται η στάση έναρξης της γραμμής 52 όπου καταλήγει στα Α.Τ.Ε.Ι. της Σίνδου. Ακόμη με πολλές λεωφορειακές γραμμές φτάνει κάποιος/α στο Α.Π.Θ. και στο υπόλοιπο κέντρο της πόλης (φυσικά ξεκινούν και πολλές γραμμές με κατεύθυνση δυτικά και ανατολικά της Θεσσαλονίκης). Προτείνεται και για επένδυση με καλή απόδοση, καθώς λόγω σημείου είναι ελκυστικό και εκτιμάται πως η έναρξη κάθε νέας μίσθωσης θα πραγματοποιείται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αξίζει επίσκεψης!

Τιμή 96.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31750

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία, στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
31750 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
42 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 96.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή