Τριάρι Παπάγου, Άνω Χολαργός, Χολαργός

ΧολαργόςΠαπάγου
  • € 540.000
  • 4
  • 127
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο οροφοδιαμέρισμα υπό κατασκευή, συνολικής επιφάνειας 127 τ.μ., που βρίσκεται στον καταξιωμένο προορισμό του Παπάγου. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και προσφέρεται προς πώληση.
Χαρακτηριστικά Κατοικίας:
3 Υπνοδωμάτια (1 Master)
1 Μπάνιο, 1 WC
Κουζίνα και Σαλόνι
Αποθήκη
1 Ανοιχτή Θέση Στάθμευσης
Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, θερμομόνωση και καλοριφέρ. Επίσης, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια, σίτες και τέντες.
Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, νυχτερινό ρεύμα και τριφασικό ρεύμα. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και μάρμαρο.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, κοντά σε μετρό, συγκοινωνίες, πάρκο, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, super market και εμπορικό κέντρο. Απολαύστε τη θέα του αστικού τοπίου και τον βόρειοανατολικό προσανατολισμό.
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/real-estate/ Γ.Γ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
656317 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
127 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή